HU HU

10 online áruház, ahol élelmiszert vásárolhat az importálásával otthonába

Saška Mišiková

0 hodnotenia
Az online vásárlás a szlovákok többségének még mindig nagyon ismeretlen volt. Legtöbben ételt akarunk enni, szagolni ..... De mivel a koronavírus fertőzés kint tombol, és jelenleg a szupermarketek, ahol mindannyian sorban állunk, és lassan az orrunkra lélegezzük az orrunkat, jelenleg a fertőzés több mint lehetséges. Ezért úgy döntöttünk, hogy bemutatunk néhány boltot, ahol nyugalmi állapotban és otthonának biztonsága érdekében online vásárolhat ételt, így online is vásárolhatunk ételt az idősek számára, és ételt hozhatunk az ajtójuk elé.

1. iTesco

Az online élelmiszer-kiskereskedők legkiemelkedőbb képviselője a TESCO és annak online változata. Az élelmiszerek ugyanazon az áron vannak, mint általában a rendelkezésre álló üzletekben. Az importért fizetik. Az áruháznak regisztrációra van szüksége, és alapvetően bárhol lehet megrendelni Szlovákiában. Ételek széles választékát kínálják, ami előny. Lehetőség van egyetlen vásárlás elvégzésére minden szükséges eszközzel. Olvasson tovább a www.potravinydomov.itesco.sk weboldalon, ahol megrendelheti is, ne felejtse el elolvasni azokat az elveket, amelyeket az online áruházaknak be kellett vezetniük ahhoz, hogy továbbra is házhoz vigyék az ételt.

Forrás: tesco (25.3.2020)

2. DOPO étel az interneten keresztül

Szlovákiában bárhová kiszállítják Önnek az árut, Ön válassza ki a szállítási dátumot és időpontot, ahogy Önnek megfelel. A nap 24 órájában nyitva vannak, így bármikor és bárhol vásárolhatnak. A Dopo minden megrendeléséhez kreditet adnak - Dopakers. Ezután a pótlékokat saját belátása szerint kedvezményként felhasználhatja a későbbi vásárlásokra. Minél több extrát gyűjt, annál nagyobb kedvezményt kaphat a következő vásárlásakor. Több mint 5000 különféle márkájú termékük van, a futár az árut az Ön ajtajához szállítja . Tehát nem kell bajlódnia a nehéz táskák cipelésével. A megrendelésért készpénzben lehet fizetni kézbesítéskor, online fizetési kártyával, számlánkra történő átutalással vagy a PayPal szolgáltatáson keresztül. Több. a www.dopo.sk oldalon.

3. Gazdálkodók

A Gazdovia.sk oldalon a Szlovákiában előállított és termelt legjobb termékeket igyekeznek elérni az ügyfelekkel. A megrendelés átvételét és feldolgozását követően a futároknak köszönhetően közvetlenül a házba szállítják az árut a gazdaságból. Szlovákia egész területére kiterjednek. Elsősorban a vidékről és más kisvárosokból a nagyvárosokba történő termékek szállításával foglalkoznak, ahol ritkán találkozunk hazai minőségű ételekkel. Velük nem fordulhat elő, hogy az Ön által megrendelt áruk egy hétig vagy akár tovább is raktáron voltak. Áruik a gazdaságból közvetlenül az Ön otthonába kerülnek. Bővebben a www.gazdovia.sk oldalon .

4. Fitmarket

A Fitmarket minőségi termékek, gyümölcsök és zöldségek széles választékát kínálja. Pozsonyon belül 48 órán belül, míg Pozsonyon kívül 68 órán belül külsõ futár segítségével szállítják az árut. 40 euró feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes. Bővebben a www.fitmarket.sk oldalon .

5. Nagymama kertje

Ez egy biobolt, amely vigyáz az egészségére. Bio- és natúrkozmetikumokat, minőségi biotermékeket talál. Egészséges ételekkel és öko gyógyszertárakkal teli bolt. Ilyenek a biotermékek és nyers, gluténmentes termékek, laza teák és egészséges kávé, szárított gyümölcsök és édességek, gyógynövények, kenőcsök, tinktúrák és szirupok, zöld ételek, fűszerek, magvak, csírázás, liszt, pehely, búzadara, természetes kozmetikumok és öko -drogok. Bővebben a www.babickinazahrada.sk oldalon .

6. Freshbox

A Freshbox szolgáltatás már lehetővé teszi az egyének számára, hogy bármit megrendeljenek a jól ismert Zeleninári cég kínálatából közvetlenül a háztartásoknak. Ízletes zöldségek, friss gyümölcsök és különféle egyéb termékek a legmagasabb minőségben, professzionális megközelítéssel és házhoz szállítással. A minimális rendelési érték 100 €, és a szállítás ingyenes. Az árukat az ajtóig szállítják, még akkor is, ha valaki a 10. emeleten lakik és nincs liftje. A kézbesítési támogatás 24 órán belül elérhető. Bővebben a www.freshbox.sk oldalon .

7. A dobozok világa

Van egy mezőgazdasági termelői piac, amelyet otthonában élvezhet. Több mint 1000 termék közül választhat (mezőgazdasági élelmiszer online) szlovákiai gazdáktól és beszállítóktól . Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja vagy összehajtja a dobozt, és mi mindent elhozunk otthonába. Bővebben a www.svetdebniciek.sk oldalon

8. iKLAS

Az iKLAS.sk különféle típusú élelmiszerek, italok, tartós csomagolások, valamint gyermekek és állatok választékának eladója. Ez azonban kizárólag Kassán belüli importkereskedelem. A minimális rendelési érték 15 euró, ebben az esetben a szállítás 4,99 euróba kerül, és a szállítás idejétől is függ.

9. eDELIA

Az élelmiszerimport szolgáltatás csak Pozsony felé érhető el. Bár Bernolákovo, Veľký Biel, Senec, Zlaté Klasy és hasonló települések esetében is lehetséges a cím igazolása, ott még nem működik a kézbesítés. Csak annyit kell tennie, hogy választania kell a termékkínálatból, telefonon kapcsolatba lépnie az eladókkal és diktálni nekik a kiválasztott elemeket. Másnap ingyenesen kézbesítik Önnek a vásárlást.

10. Lunys

Szlovákiában szállítják az árukat, Európa-szerte vezető beszállítókkal működnek együtt, és ügyfeleik számára elérhető a NON-STOP. Regisztrálni kell a telefonos központjukon keresztül, és a regisztrációt követően beléphet az e-boltba. A minimális rendelési érték 30 euró, és nem számítunk fel szállítási díjat. Az árut másnap kézbesítjük Önnek, kivéve vasárnap, csak fátyolban és kesztyűben veheti át, és érintés nélkül fizethet. Bővebben a www.lunys.sk oldalon .

A GoSlovakia csapata

oszd meg
Spracoval: Saška Mišiková
Frissítve: 25.3.2020
Forrás: GoSlovakia


Összefüggő... rólunk írtak

Lehet, hogy érdekel