HU HU

10 egyszerű tipp a karanténba helyezett gyermekek szórakoztatásához otthon

Saška Mišiková

0 hodnotenia
Nem könnyű úgy szórakoztatni a gyerekeket, hogy ne csak egész nap üljenek a tévé mellett, hanem mozogjanak és mégis élvezzék. Tizennégy tippünk van az Ön számára, amelyeknek köszönhetően megteheti a bal hátát.

1. Játék székekkel

A résztvevők a körbe rakott székek előtt állnak. A zene közben a gyerekek szabadon mozoghatnak a körök közepén, a székek előtt. Abban a pillanatban, hogy a zene leáll, a feladat világos - a lehető leggyorsabban leülni. A játék megismétlődik, a székek száma csökken. A játék addig folytatódik, amíg csak egy szék marad. Zene helyett a gyerekek is énekelhetnek. A gyors rendezésre vonatkozó utasítás ilyenkor általában egy "felnőtt" tapsolása.

2. Rejtő

Minden gyermek egyik legnépszerűbb játéka. Mit szólnál a zuhanyfüggöny mögé bújva? Vagy várja meg, hogy valaki megjelenjen a szekrényben. Az egyik a pikoló mögött áll, és mindenkinek meg kell találnia a tökéletes menedéket. Szándékosan, mennyi időbe telik, míg valaki megtalál téged?

3. Elrejteni a dolgokat

Ha kisebb lakásban él, ne rejtse el a dolgokat. Próbálja kártyákkal vagy színes papírral. A szabály az, hogy mindenkinek legalább egy darab látnivalónak kell lennie, hogy ne kelljen fiókokat vagy szekrényeket kinyitni. A parancsra mindenki keresni kezd .. És aki a legtöbbet találja, annak joga van kitalálni más helyeket is.

4. Bunker az asztal alatt

Ki ne imádná a bunkerbe bújás érzését? Például hagyja, hogy a gyerekek az asztal alá tegyék a konyhában. Hozhatnak takarókat, párnákat, paplanokat vagy törölközőket. És ha elkészültek, segíthet nekik puha ülés kialakításában, és ott ellazulhatnak.

5. Készítsen akadálypályát

Csavarjon zsineget vagy krepp papírt faltól falig, vagy keresztbe a gyermekszoba körül a bútorok körül. Megadhat nekik egy időkorlátot is, ameddig nekik kell kezelniük a pályát. Az üdvözlés díjazható is.

6. Tornádó

Kiváló taktika arra, hogy a gyerekek takarítsanak maguk után. Állítson be ébresztést 10 percre, és zenéljen. Ígérd meg a gyerekeknek a jutalmat, tudasd velük, hogy azt csak 10 percig takarítják, és ezalatt a lehető legtöbb dolgot meg kell takarítaniuk. A takarítás adrenalin dimenziót kap, és nem lesz ideje arra gondolni, hogyan kezdenek a gyerekek mindent összehajtani és kiegyenesíteni.


7. Még a statikus mozgás is szórakoztató lehet

Ehhez a játékhoz csak egy darab stopperóra és egy üres papírlap szükséges. A család minden tagja fokozatosan teszteli, meddig állhat a bal lábon, majd a jobb oldalon, vagy becsukhatjuk a szemünket. Ezután kipróbálhatjuk, meddig "tudunk" ülni egy széken, vagy előre betölthetünk egy mintát.

8. Levél öt perc

Hány dolog van a lakásában, és például L betűvel kezdődik? Nos, szándékosan, például egy kanál, szájfény ... Állítsa be az ébresztőórát 5 percre, írjon be egy betűt, és a gyerekeknek el kell vinniük a levél összes könnyű dolgát az ágyon lévő hálószobába. Az nyer, akinek a legtöbb dolga lesz.

9. Válasszon társasjátékkal

Válasszon társasjátékot a szekrényből, és gyakorolja a csapatszellemet. Ne haragudj, tevékenységek gyerekeknek, kártyák, twister, rejtvények ....

10. Tegye ki autóját a dobozból

Nagyon egyszerű, és a te kis segítségeddel akár egy kisebb gyerek is meg tudja csinálni. Nézd meg a videót!

A GoSlovakia csapatod :)

oszd meg
Spracoval: Saška Mišiková
Frissítve: 31.3.2020
Forrás: GoSlovakia


Összefüggő... rólunk írtak

Lehet, hogy érdekel