HU HU

Menjünk horgászni a gyerekekkel Abraham, Great and Desolate Ulan-ba

(ms)

4 hodnotenia
Ebben a cikkben bemutatjuk a 11 PLUS mikrorégió tóit, amelyek autóval mindössze 15 perc alatt elérhetők.

Első tavaként elképzelhetjük a Hliník víztározót , amely Abrahám faluban található, az OFK Abrahám stadion közelében. Ezen a tavon horgászni lehet, és az általános iskolás diákok horgászversenyeiről május elejétől az adott naptári év október 15-ig megengedett. Ebben az időszakban 06: 00-22: 00 között horgászhat.

Mint már említettük, az Ábrahám általános és általános iskoláinak tanulói ebben a tóban halászhatnak az Ábrahámi Városi Hivatal által kiadott vásárolt engedély alapján. Ezenkívül halakat foghatnak olyan személyek, akik állandó vagy ideiglenes lakóhellyel rendelkeznek Ábrahámban, vagy házikók Ábrahámban, akiknek mind magukkal kell vinniük az előírt halászati okmányokat.

A tó azonban mindenki számára elérhető, aki horgászengedélyt vásárol a Városi Hivataltól, amelyet aztán horgászatkor magával kell vinnie. Az engedély a Városi Hivatalban csak munkanapokon, munkaidőben vásárolható meg.

Ebben a tóban pontyokat, amurokat, kárászokat és fehér halakat lehet fogni, de egy halásznak csak egy nemes halat szabad kisajátítania naponta. Gyermekek számára azonban egy kifogott hal leírhatatlan örömet okoz a szemükben és kellemes érzést a szüleink számára.

A halászati engedély díjai a következők:
- napi 3 €
- heti 6 €
- havi 10 €
- éves 20 €

További információk az Ábrahám Általános Kötelező Tanácsban találhatók a helyi alumínium víztározó horgászatáról .

Május elején a tavon hagyományos gyermekhorgászversenyekre kerül sor, amelyek pontos dátumát az Ábrahámi Városi Hivatal határozza meg. Ez a szép esemény ideális tipp arra, hogy egy szép helyen töltsön el szórakozással és élményekkel teli szép időt gyermekeivel. A falu szép díjakat biztosít a nyerteseknek, és nem feledkezünk meg a versenyzők és a nézők frissítőiről sem. Az alábbi videó többet fog mondani.

Egy másik tó, ahol felnőttek és gyermekek is horgászhatnak, és amely a 11-es kistérségben vonzott minket, autóval mindössze 13 perc alatt elérhető, nevezetesen a Veľké Úľany faluban található Lotos-tó .

A környéket a Fekete Víz holt karja veszi körül, ahol mindenféle hal kifogható. Leggyakrabban ponty, amely a legnagyobb mennyiségben található, és a legnagyobb súlya meghaladja a 20 kilogrammot! A legénység pontyból, amurból, csukából, fogatból, harcsából, lepényhalból, kárászból áll. A megállapodás után akár éjszakai horgászatra is lehetőség nyílik, amire a gyerekek sokáig emlékezni fognak.

A tónál egy nyaralóban vagy kempingben is lehet tartózkodni. A grillezés vagy a grillezés szintén magától értetődő. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a gyermekek számára egy kis játszótér áll rendelkezésre, ahol lovagolni indulhatnak, a nagyobbak számára pedig egy kis focipálya és egy röplabdapálya. A környéken még egy mini állatkert, ill. farm különféle állatokkal, például: dániel, szarvas, muflon, kacsa, páva, fácán, póni, juh. Itt még egy amerikai bombát is láthat.

Nem szabad megfeledkeznünk a gazdag faunáról sem, amely itt is kihagyhatatlan. Még a gyerekek is megtanulják megnevezni a növényeket és a fákat.

A frissítőket helyi büfé biztosítja, ahol ételek és italok széles választéka áll rendelkezésre.

A környék kiváló hely a gyerekekkel való eltöltésre, ezért az OZ Happy Kids csapatának csapata rendszeresen szervez napi horgász tábort a túlélés érdekében . Gyermekei tapasztalt és felelős animátorokkal és oktatókkal együtt felejthetetlen hetet tölthetnek el itt, a gyönyörű természetben. A tábort tapasztalt halászok, valamint egy igazi felderítő látogatja meg, aki megmutatja, hogyan lehet túlélni a vadonban. A gyerekek bunkereket építenek, és megtanulják, hogyan kell halat fogni. Ezen kívül sok más sport- és labdavadászat lesz. A nappali nyári tábor remek grillezéssel és csütörtöktől péntekig éjszakai sátrakban fejeződik be. Este a tábortűz mellett és esti vadászat a vizek királyára - harcsa - várja őket! Horgászengedély nem szükséges, ezért ez a tábor valóban minden gyermek számára szól. A Happy Kids csapat pólója készül minden tábor résztvevőjének.

A tábor időpontjáról, programjáról, áráról és egyéb fontos aktuális információkról ezen a linken olvashat bővebben.

Forrás: happykids.sk (29.5.2020)

Utolsó tavaként pedig egy ponty- és ragadozóhalászatra összpontosító privát tavat választottunk - az Arizonacarp Lake SK-t , amely a Pusté Úľany falu határában található. A tó közelében érintetlen természet található, a tó mögötti erdő és az egész tó körüli nádas együtt gyönyörű tájat hoz létre, ahol mindenki megteheti a maga dolgát.

Az Arizonacarp-tó elég nagy tó, így minden halász kényelmét élvezheti a kényelmes horgászathoz. A tó halszemélyzete nagyon változatos és gazdag, ami bizony sok horgászt vonz. Nagy mennyiségű pikkelyes pontyot és gyöngyöt ültettek. A szép, egészséges halak általában meghaladták a 10 kilogramm feletti határt, de több olyan darab is van, amely meghaladja a 15 kilogramm mágikus határt. Láthatunk amur, csuka, süllő, albínó harcsa, süllő, valamint dekoratív kárászokat és koi pontyokat is.

A tulajdonosok tágas házikó bérlését is kínálják, míg a ház terasszal is rendelkezik. A ház négyágyas, két emeletes ággyal felszerelt. A jövőben két pótágy elhelyezésére van lehetőség. A ház konyhasarokkal rendelkezik, tisztességes felszereléssel és még TV-vel is. Minden ház fűtését hőérzékelővel ellátott elektromos radiátor biztosítja. A ház közelében van egy kandalló, amelyhez fa, vízforraló a főzéshez és grillek a grillezéshez. A WC-k és a zuhanyzók központi helyen, egy külön házban találhatók, körülbelül a komplexum közepén. Ha eddig habozott, hogyan oldja meg az egész család horgászatának kérdését, az Arizonacarp Lake SK világos és kényelmes választ ad Önnek e nagyon jól felszerelt házikó formájában.

A nyaraló bérlésének aktuális árlistáját, teljes galériáját és egyéb szükséges információkat ITT talál . Az aktuális vadászati árlistát ITT találja, és ha további információkat keres, kattintson IDE .

Forrás: arizonacarplake.sk (29.5.2020)
A jobb ötlet érdekében nézze meg a következő videót:
oszd meg
Spracoval: (ms)
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel