HU HU

Szirupfarkasok Polonínból

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
A Farkasszirupok története azon az elgondoláson alapszik, hogy a termékeket visszaadják a háztartásokban és a vállalkozásokban élő embereknek, amelyek nemcsak sokak emlékei gyermekkorunkra, hanem mindenekelőtt értékes és hagyományos termékek kémiai tartósítószerek használata nélkül. , sűrítők és ízfokozók.

Az elégtelen minőség, a pofider összetétel vagy a mesterséges íz inspirálta Jurajt és Mirát őszinte házi szirupok előállítására. Miro csaposként dolgozott, és hiányzott belőle jó szörp Szlovákiában.

Már 2012-ben megkezdték a szirupok gyártását, de a hivatalos gyártást 2016-ban kezdték meg a Poloniny Nemzeti Park Ulič faluban. A gyártás főleg ismerősök és család számára kezdődött. Az egyik tényező, amiért elkezdték a gyártást, a család gyermekei voltak. A cél az volt, hogy végre olyan szirupokat adjon a gyerekeknek, amelyek nem ízesítettek, nem színezettek és nem használnak teát. A prioritás a szirupok előállítása volt, amelyeknek tápértéke lesz, ezért csak minőségi gyümölcsből és koncentrátumok nélkül állítjuk elő őket.

A szirupokat a felhasznált gyümölcsöktől függően kíméletes hőkezelésnek vetik alá pasztőrözésig 55-75 ° C-on. Ennek eredményeként a szirup nem veszít vitaminokat.

A szirupos receptek elkészítésekor Mirót a csapos világversenyeken szerzett tapasztalatok is inspirálták, ahol a világ legrangosabb gin versenyén, a Beefeater MIXLDN 7-en sikerült bejutni a TOP 8-ba, és Svédországban az Absolut versenyen az 5. helyet is megszerezte. .

Minden egyes gyümölcsdarab átmegy az emberi kézen, így túl puha, túlérett vagy éretlen darabokat választhatnak szét. "Mivel semmilyen tartósítószert nem használnak, a gyümölcsöt 100% -os állapotban kell használniuk, ennek köszönhetően pedig a legmagasabb minőséget és ízt is biztosíthatják, ami az igazi hozzáadott érték.

Eshopunkban farkasszirupokat vásárolhat. A nyári általunk készített két speciális szirup csomag kis és nagy .

Rendeljen az üzletünkben !

oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 12.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel