HU HU

(krr)

5 hodnotenia
Kóstolja meg a tűszirupokat, amelyeket kiváló íz, minőség és az emberi testre gyakorolt jótékony hatás jellemez. Mindössze egy teáskanál szükséges naponta, hogy megismerje fáink gyógyító erejét.

Lenyűgözött két fiatal története - Alexandra és Lukáš, akik úgy döntöttek, hogy kivételes termékeket hoznak létre, amelyek a természet szeretetéhez, az erdőhöz, valamint a szüleiktől és nagyszüleiktől kapott értékekhez kapcsolódnak.

Szeretnénk bemutatni ezt a kivételes projektet a GoSlovakia.sk portálon keresztül is, ezért szeretnénk érdekes információkat hozni az ihlickovo.sk weboldalukról, ami nagyon szép és érdekes. (különben maga Lukáš készítette)

Az Ihličkovo egy értékeken alapuló kis családi vállalkozás. Alexandra és Luke tartózkodik a szlogentől: "a természetet csak annyit vehetjük el, amennyit mi magunk adhatunk vissza". És hogyan kezdődött a történetük? Ezt Alexandrina történetéből tudjuk meg.

Valamikor 1998-ban volt, amikor gyermekként először megkóstoltam a Starkin fenyőszirupot. Abban az időben erős köhögésem volt, és mivel szüleim nem akartak gyógyszert adni nekem, éppen akkor, amikor a nagyszüleim mentettek. Az idős nő bezárult a kamrába, és egy idő után kijött egy kis üveggel. Csak azt mondta, nyisd ki a szádat, én pedig hallgattam. És ez volt az első alkalom, hogy a tűkből megkóstoltam az igazi fenyőszirupot. Azóta is szeretem. A köhögésem csodálatos módon elmúlt ... Akkor még nem sejtettem, hogy ennek a terméknek az előállítása mögött csak egy alapanyag és néhány titkos összetevő áll.

Az Ihličkovo név szintén egyszerűen jött létre - leírja azokat az összetevőket, amelyekből termékeink készülnek. Projektünk főleg történetében egyedülálló, a nagyszüleink hagyományainak ötvözésével, akik már régóta ismerik a tűlevelűek gyógyhatásait, és nem haboztak megosztani titkaikat. Gyártásunk a hajtások betakarításának pillanatával kezdődik, majd kortyolgatva, minden beavatkozás nélkül palackokba töltve érlelés céljából, ahol megtartják a tűkből az összes gazdag tápanyagot.

Hol talál meg minket?

Kertünk a festői Smolenice faluban található, a Kis-Kárpátok lábánál. Saját tűlevelűeket termesztünk itt, például fenyőket, fenyőket és lucfenyőket, amelyekből termékeink összes gazdag tápanyagát megszerezzük.

oszd meg
Spracoval: (krr)
Frissítve: 3.8.2020
Forrás: Ihličkovo
vlastný web ihlickovo.sk


Összefüggő... Helyek egy kiránduláshoz

Lehet, hogy érdekel