HU HU

Manuálisan átalakítják a lakossági kádak kellékeit

(ds)

1 hodnotenie
Igor atya és a zsolnai Broňa Ščambová lánya egyedülálló szlovák projektje megmutatja, hogy néz ki egy igazi szenvedély az utazás iránt. Megtervezik és átalakítják saját kádjaikat, átutaznak rajtuk, és bérleti díjaiknak köszönhetően lehetőséget nyújtanak arra, hogy kipróbálják ezt a fajta élményt mindenkinek. Konyhával, rengeteg tárolóval, zuhanyzóval vagy napelemekkel rendelkeznek. Az interjúban elmagyarázták nekünk, hogy a "hétköznapi" utazás miben különbözik a lakókocsis utazástól, hogyan kerültek oda.

Megváltoztattam az első kézbesítést azoknak a barátoknak, akik profin csinálták. A másik kettőt magam dolgoztam át. Szükségem volt azonban egy barátom szakmai segítségére az áram, az anyagok és hasonlók terén. Eddig konzultáltunk és megbeszéltük a fürdőkádak átalakításával kapcsolatos tanulságokat. Ezen felül szinte minden este YouTube-átalakító videókat nézek. A kínálat újratervezése beruházást jelent egy autó és anyag vásárlásába. Ezenkívül sok ideg és türelem kerül. Meg kell találnia minden egyes alkatrészt, el kell vásárolnia vagy megrendelnie, és az összeszerelés mellett mindent többször megfog a kezében. Túl hosszú vagy túl rövid, és újrakezdheti. Így tudtam órákig beszélni.

34 évvel ezelőtt átalakítottam első Avia-m egy lakóautóvá. Kirándultunk vele. Idővel újabb munkaköri feladatok jöttek, és nem volt idő a fürdőzésre. 2007-ben megvettem az első kisteherautót, a VW Transportert, amelyet két évig használtak munkára. Amikor már nem volt rá szükség a társaságban, nappalival alakítottam át. 10 évig utaztunk vele, és 2017-ben jött az ötlet, hogy megpróbáljuk bérelni a furgont. Abban az időben a lányom szinte egész évben külföldön volt, ezért egyedül tettem. Nyáron egész jól kezdődött, és érdeklődés mutatkozott a bérlés iránt.

oszd meg
Spracoval: (ds)
Frissítve: 9.6.2021
Forrás: interez.sk


Lehet, hogy érdekel