HU HU

RAJ PIVÁROV - HELYI Kocsma TRNAVA

(em)

1 hodnotenie
Nincs sörrutin

Két évvel ezelőtt három rajongó nyitott egy céget a nagyszombati Szentjárat pincéiben, ahol a világ különböző részeiről származó sört akár nyolc forgó csapból csapolták le, és már több mint 350 fajtát "megfordítottak" ajánlatukban . Martin Kopálek, Pavel Velický és felesége, Katka törekvése az volt, hogy bemutassák a sör sörértőinek és a kíváncsi ízvilággal rendelkező laikusoknak a szlovák, a Cseh Köztársaság, Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Németország hírhedt és kevésbé ismert nagy és kis sörfőzdék sörét. , Nagy-Britannia, Dánia, USA és más országok. Őszinte kézműves sör, hagyományos, jól ismert ízekkel és meglepő sörponttal, amikor például gyümölcs vagy dió íze és illata van, Nagyszombatban már megtalálta ügyfélkörét, sokszínűsége pedig új látogatókat vonz a sörkalandokba. Még akkor is, ha hetente jár oda, biztosan nem fog unatkozni. A felkínált sörök egyike sem tartósan tart; amikor az egyik hiányzik, a többiek ütköznek. Legjobb erjesztett sörök, mint például IPA (India Pale Ale), APA (American Pale Ale), Pale Ale, Stout, Porter, Weizen, Red Ale, Brown Ale, Rauch Beer, de becsületes lager is.

A barátságos találkozók helyszíne

A Lokal Sörözőben 65 ülőhely található közvetlenül a pincében, nyáron pedig további 24 ülőhely a teraszon. Minden korosztályú baráti társaságok és párok, akik szeretik a sör ízét, kellemes pillanatokat tölthetnek el itt és egész este a színes sörízek kóstolásával. A sör tartalmaz még előételeket a cég házi műhelyéből - pácolt camembert, olomouc sajt, fulladás, ördögi pirítós, humusz vagy kézzel készített chips. Az italmenü különféle rumokat, whiskyt, burbont, gint vagy házi szeszes italokat tartalmaz. Azok, akik kedvelik az üdítőket, választhatnak kézműves limonádék, 100% -os gyümölcslevek vagy friss limonádék közül. Tölthet időt a Lokal Pub-ban a barátokkal folytatott beszélgetések során, szórakozhat olyan tematikus estéken, mint a Halloween vagy a szilveszter, vagy tesztelheti tudását a hagyományos keddi tudásvetélkedők során. A labdarúgó- és jégkorongbajnokságok idején jöjjön és szurkoljon kedvenceinek itt, kivetítik őket a nagy képernyőn, és kedvenc sörével a kézben élvezheti őket!

PRÓBÁLJA KI A SÖRTÖMBET - A SÖVÉNYKÖZTULAJDONOSOK SÖRÖK

Kopálek Martin: „Semmiféle sört nem fogok megvetni, mindegyik remek, legyen az alsó vagy felső erjesztett sör. Számomra azonban a nomád sörfőzdénk teljes csúcssörét jelenti: a Lokal Craft Brewery - Chupacabra. Ez egy IPA típusú felső erjesztett sör, amelyben négyféle komló (Nugget, Cascade, Hallertau Hallertauer Magnum, Galaxy) és négyféle maláta (Extra Pale Maris Otter, Bécs maláta, Premium English Cara Malt, Black Malt) használták. Keserűség uralja, keserűség egységekben 62,9 IBU, alkoholtartalom 5,7%, fok 15 °. "

Katka Velická: „Szeretem a felső erjesztésű söröket, mint például az India Pale Ale és az American Pale Ale. Az olvasók számára az amerikai vörös IPA típusú felső erjesztésű sört választom a Clock - Twist sörfőzdéből. Citra és Centenial komlót, valamint árpamalátát használ. A sör réz-mahagóni színű, rubint érez, erdei gyümölcsök és citrusok aromája, alkoholtartalma 6,2%, az IBU egységekben adott keserűség 60, fok 14 °. "

Pavol Velický: „Maťához hasonlóan én is szeretem az összes stílusú őszinte söröket, szeretem az APA stílust, de a szívem is Stout, ezért ma egy sötét sört választok neked, vagyis a Stout-ot a Velický Bombarďák - Coffe Stout sörfőzdéből. Premiant, Žatecký červeňák, Galaxy és Plzenský maláták, Melanoid, Sült árpa, München, Zabpehely és végül erős eszpresszó volt a sörben. A sör fekete átlátszatlan színű, ízét és aromáját a csokoládé és a kávé uralja, és finom füstcsík található benne. Az alkoholtartalom 5,5%, a keserűség 30 IBU, a fok pedig 15,5 °. "

Ha ezeket a söröket még nem készítették el a Lokal Pub látogatásának napján, ne gyászoljon! Szívesen ajánlanak más remekműveket ott, vagy választhat egy üveg sört a forgócsapból.

oszd meg
Spracoval: (em)
Frissítve: 8.6.2020


Lehet, hogy érdekel