SK SK
0 hodnotení
Rodinné vinárstvo Dušana Durdovanského sa nachádza vo Vinosadoch, v obci ktorá sa rozprestiera pod úpätím Malých Karpát medzi známymi vinohradníckymi mestečkami Pezinkom a Modrou.

Vinárstvo Durdovanský Dušan

Rodinné vinárstvo Dušana Durdovanského sa nachádza vo Vinosadoch, v obci ktorá sa rozprestiera pod úpätím Malých Karpát medzi známymi vinohradníckymi mestečkami Pezinkom a Modrou.

Dušan Durdovanský sa venuje vínu profesionálne od roku 1990. Výroba vína je založená na starostlivom spracovávaní hrozna, ktoré nakupujeme od pestovateľov hrozna. Pri výrobe vína sa snažíme spájať modernú výrobu s tradičnou. Výsledkom sú vína vysokej kvality za primeranú cenu.

Filozofia vinárstva Dušana Durdovanského je založená na produkcii akostných odrodových vín a akostných vín s prívlastkom. Hrozno, z ktorého pochádza produkcia vín je dopestované v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. Vinárstvo sa svojou výrobou zameriava na odrody bielych vín akými sú: Veltlínske zelené, Müller thurgau, Rizling vlašský, Rizling rýnsky, Devín, Rulandské biele, z červených vín nájdete v pivnici Alibernet, Frankovku modrú, Svätovavrinecké, Cabernet sauvignon a Dunaj.

Vína majú v ponuke vybrané reštauračné zariadenia a rovnako si ich môže zadovážiť každý milovník vína. Zárukou kvality je aj množstvo ocenení získaných na výstavách na Slovensku i v zahraničí.


Významné ocenenia získal skvost našej pivnice Cabernet sauvignon 2006 - a to zlatú medailu z vínnych trhov v Pezinku, cenu Poľnohospodárskej a potravinovej komisie, striebornú medailu na výstave vín Vinobranie 2007 Pezinok a zlatú medailu vo Viedni rok 2012 za odrodu Dunaj.

Tipom na víno nášho vinárstva je Cabernet sauvignon, Veltlínske zelené a Rulandské biele. Na požiadanie zákazníkov ponúkame posedenie pri ochutnávke vín v pivničných priestoroch našej prevádzky, alebo v priestoroch Kamennej pivnice.

V ponuke máme bianko etikety s možnosťou dotlače venovania pri rôznych sviatočných príležitostiach, prípadne loga firmy, ktoré môžete darovať obchodným partnerom.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť
Dohovoríte sa: Slovensky

Vhodné pre: Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 15.6.2018

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené

Kontakt

Telefón: +421 33 777 72 78 / +421 903 433 110
Webová stránka: durdovansky.sk
Vinárstvo Durdovanský Dušan
Školská 21
902 01  Vinosady
Kraj: Bratislavský
Okres: Pezinok
Región: Trnavsko
 48.309917, 17.290666

Školská 21
902 01  Vinosady

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia