SK SK
0 hodnotení
HOTEL BRIX**** patrí medzi najluxusnejšie hotely v Bratislave. Nachádza sa na Kramároch, v tesnej blízkosti centra mesta.

Hotel Brix

HOTEL BRIX**** patrí medzi najluxusnejšie hotely v Bratislave. Nachádza sa na Kramároch, v tesnej blízkosti centra mesta.

Otvorený bol v roku 2007. Hotel má prvky francúzskej architektúry. Ponúka vysokú kvalitu za výborné ceny. Súčasťou hotela je reštaurácia, ktorú pravidelne dopĺňa menu svetových kuchýň. Mimoriadne útulná je francúzska kaviarnička s veľkou terasou. Parkovanie je možné aj v podzemnej garáži. Flipchart a veľká plazmová obrazovka dopĺňa útulný rokovací salón.

Všetky izby HOTELA BRIX majú vaňu, sú klimatizované, ponúkajú spoločné alebo oddelené postele, LCD televízor, DVD prehrávač, minibar, bezdrôtové pripojenie na internet a sú nefajčiarske, ústretový personál hotela rád vyhovie požiadavkám hostí aj s malými deťmi.

Hotel je vyhľadávaný biznis klientelou, ale aj náročnými zákazníkmi, ktorí ocenia zmysel pre detail.

Služby hotela:

reštaurácia, lobby bar, parkovisko, 24-hodinová služba na recepcií, letná terasa s obsluhou, nefajčiarske izby, v hale recepcie nájdete taktiež čitáreň s ponukou dennej tlače, časopisov a rôznych kníh, psy malé a stredné povolené, izby zariadené pre telesne postihnutých, výťah, trezor, zvukotesné izby, úschovňa kufrov, všetky verejné a súkromne priestory nefajčiarske, priestor pre fajčiarov-hotelový bar, roomservis za poplatok, zariadenia pre schôdzky, kongresy, doprava z letiska, služby pre deti, čistiareň, raňajky do izby, služba žehlenie, svadobný apartmán, internet, zmenáreň, obchod s darčekmi a suvenírmi, čistenie bôt, raňajkové balíčky, požičovňa aut, organizácia exkurzií, fax/kopírka, rezervácia vstupeniek, zabezpečenie leteniek a cestovných lístkov, solárium na objednávku, masáž na objednávku, zabezpečenie taxíkov, zapožičanie tlačiarne k notebooku, požičovňa športových potrieb, úschovňa športových potrieb, miestnosť na čítanie a písanie, spoločná TV miestnosť, reprodukovaná hudba v odbytovom stredisku, bezplatná ponuka hier: karty, šach, klimatizácia na izbe, satelitný (káblový) príjem TV na izbách, minibar, DVD prehrávač na izbe, pristaviteľné detské postieľky, fax na izbe, televízor a príjem rozhlasových staníc na izbe, deka na izbe, detské ihrisko, detské menu, pult na prebaľovanie detí, požičovňa hier pre deti, detská stolička, hygienické potreby k pultu, bezbariérový prístup, klimatizácia v rokovacích miestnostiach, klimatizácia v ostatných miestnostiach, možnosť platenia kreditnými kartami, bezplatné požičiavanie žehličky a žehliacej dosky, predaj základných hygienických potrieb, požičiavanie redukcií elektrických prípojok, lekár v objekte, ponuka diétnej kuchyne alebo inej kuchyne zameranej na zdravú výživu, ponuka tradičných jedál charakteristických pre daný región, miestnosti na konferencie a semináre s rozlohou - do 100 m2, dataprojektor, počítačová miestnosť, PC k dispozícii, videokamera, pripínacia tabuľa, magnetická alebo písacia tabuľa, veľkoplošný televízor, DVD prehrávač, kopírovací prístroj, požiarna ochrana v celom objekte.


Internet: káblové pripojenie dostupné v hotelových izbách grátis, v reštaurácií a v bare bezdrôtové pripojenie grátis


Parkovanie: garáž - súkromné parkovanie, parkovisko pred hotelom zadarmo, parkovacie miesta pre telesne postihnutých parkovisko strážené 24 hodín

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: V objekte, Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť, Platba kartou
Dohovoríte sa: Slovensky, Anglicky, Nemecky
Ubytovanie: V objekte
Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 5.6.2019
Zdroj: Hotel Brix

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 25 479 1979
Webová stránka: hotelbrix.sk
Hotel Brix
Stromova 32
831 01  Bratislava-Nové Mesto
Kraj: Bratislavský
Okres: Bratislava III
Región: Bratislava
 48.166757, 17.093499

Stromova 32
831 01  Bratislava-Nové Mesto

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia