SK SK
0 hodnotení
Požiadavky najnáročnejších klientov spĺňajú 4 luxusné apartmánové izby o rozlohe 30m2 a výhľadom na prekrásny Trenčiansky hrad. Apartmán pozostáva z dvoch samostatných miestností, spálne a dennej miestnosti s kreslami a minibarom, predsiene a kúpeľne s toaletou.

GRAND hotel

Požiadavky najnáročnejších klientov spĺňajú 4 luxusné apartmánové izby o rozlohe 30m2 a výhľadom na prekrásny Trenčiansky hrad. Apartmán pozostáva z dvoch samostatných miestností, spálne a dennej miestnosti s kreslami a minibarom, predsiene a kúpeľne s toaletou.

Nechýba klimatizácia, kvalitná hotelová kozmetika, trezor, osušky, župany, veľká LCD TV. Všetky izby sú zariadené moderným nábytkom, majú samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom či vaňou.


Reštaurácia

Nechajte sa unášať vôňou a chuťou špecialít nášho šéfkuchára. Odhaľte tajomstvo tradičných slovenských jedál pripravených výlučne z domácich surovín od miestnych farmárov. Objavte čaro medzinárodnej kuchyne, spoznávajte nové chute a jedlá, ktoré pre Vašu spokojnosť neustále pridávame do ponuky. Ak Vám u nás chutilo, radi sa s Vami podelíme o recept a kulinárske umenie nášho šéfkuchára. Vychutnajte si dúšok kvalitnej kávy v atraktívnom prostredí. V letných mesiacoch si oddýchnete a načerpáte nové sily na našej terase priamo v historickom centre mesta.


Konferencie

Hľadáte ideálne miesto pre: konferencie, semináre, školenia, workshopy, pracovné porady, obchodné jednania, rodinné oslavy, svadby? K dispozícii sú 2 moderne zariadené miestnosti rozličnej veľkosti v priestoroch hotela.

Salón Galéria: kapacita 35 osôb

Salón Hrad: kapacita 25 osôb


Typ sedenia v konferenčných priestoroch upravíme podľa Vašich požiadaviek.

Hotel zabezpečí komplexné technické vybavenie a občerstvenie podľa požiadaviek aj veľmi náročných klientov. Technické vybavenie je Vám plne k dispozícií, náš personál zabezpečí jeho bezproblémový chod. Ste u nás ubytovaní minimálne v 5 izbách? Tak máte prenájom konferenčných priestorov zdarma. Naša ponuka zahŕňa aj administratívne práce, zabezpečíme pre Vás aj sprievodný spoločenský, relaxačný alebo športový program, radi pre Vás pripravíme v spolupráci s agentúrou team building na motiváciu Vašich zamestnancov k dosahovaniu lepších výsledkov. Máte špeciálne požiadavky, potreby, chcete si rezervovať priestory, neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese: riaditel@grand-hotel.sk a radi Vám vypracujeme ponuku podľa Vašich predstáv.


Relax centrum

Nechajte sa očariť svetom plným pokoja a relaxácie. Oddýchnite si v pohodlí a v absolútnom súkromí s partnermi, priateľmi či rodinou v priestoroch hotelového Relax centra, ktoré je otvorené denne od 17:00 do 22:00 hod.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí, Platené parkovanie v okolí

Akceptované platby: Hotovosť, Platba kartou
Dohovoríte sa: Slovensky, Anglicky, Nemecky
Ubytovanie: V objekte
Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 14.6.2018
Zdroj: GRAND hotel

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 32 743 4353
Webová stránka: grand-hotel.sk
GRAND hotel
Palackého 3477
911 01  Trenčín
Kraj: Trenčiansky
Okres: Trenčín
Región: Stredné Považie
 48.895813, 18.042083

Palackého 3477
911 01  Trenčín

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia