SK SK
0 hodnotení
Hotel Granit Piešťany-kúpeľný ústav, patrí do hotelovej siete spoločnosti HOREZZA, a.s. Budova hotela je z roku 1853 a má podobu krásneho zámočku. Hotel sa nachádza v centre mesta a je zasadený do krásne upraveného parku, ktorý svojou pokojnou a príjemnou atmosférou láka na prechádzky, relax a posedenie v prostredí plnom zelene a kvetinových záhonov.

Hotel Granit Piešťany ***

Hotel Granit Piešťany-kúpeľný ústav, patrí do hotelovej siete spoločnosti HOREZZA, a.s. Budova hotela je z roku 1853 a má podobu krásneho zámočku. Hotel sa nachádza v centre mesta a je zasadený do krásne upraveného parku, ktorý svojou pokojnou a príjemnou atmosférou láka na prechádzky, relax a posedenie v prostredí plnom zelene a kvetinových záhonov.

Vďaka novému termálnemu vrtu, kvalitným prírodným liečebným zdrojom a úrovni zdravotných služieb patrí Hotel Granit k popredným protireumatickým kúpeľom v Európe.

Horúce minerálne pramene s vysokým obsahom síry vyvierajúce z hĺbky 2000 m a sírne bahno s veľkou tepelnou vodivosťou a vysokou redukčnou schopnosťou sú základnými prostriedkami klasickej liečebnej piešťanskej kúry. Súčasťou hotela je zdravotný úsek s odborným zdravotným personálom, ktorý poskytuje liečbu všetkých foriem zápalových a degeneratívnych reumatických chorôb, funkčných porúch chrbtice, poúrazových stavov a stavov po ortopedických operáciách. Okrem samotnej liečby uvedených ochorení sa venuje aj prevencii a regenerácii. Všetky kúpeľno-liečebné procedúry je možné absolvovať aj ambulantne.

Hotel ponúka ubytovanie a stravovanie v príjemnom prostredí s jedinečnou atmosférou. Našim klientom je k dispozícii bar s vonkajšou terasou, biliard, knižnica, posilňovňa, vonkajší aj vnútorný bazén, multifunkčné ihrisko či petang. Nadšenci cyklistiky si môžu zapožičať bicykle a spoznávať krásy Piešťan a okolia.


Ubytovanie

Klientom poskytujeme ubytovanie v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách, ktoré sú vybavené samostatnou kúpeľňou a sociálnym zariadením, rádiom, TV SAT, telefónom a chladničkou.

V ponuke sú aj dva moderne vybavené priestranné apartmány. Pohľad z izby zaručuje výhľad do tichého zeleného prostredia priľahlého upraveného parku plného zelene a kvitnúcich záhonov. Poloha kúpeľného ústavu je ideálna z hľadiska dostupnosti do centra mesta Piešťany.


Stravovanie a Lobby Bar František

Našim hosťom ponúkame aj stravovacie služby. V cene ubytovania sú zahrnuté raňajky, pričom dožičiť si počas svojho pobytu môžete polpenziu, prípadne plnú penziu. Strava sa podáva v modernej jedálni na prvom poschodí. Raňajky sú formou bufetových švédskych stolov, obedy a večere výberom z ponuky jedál, pričom si vždy viete vybrať aj fit jedlo. Stravovanie zodpovedá dietetickým zásadám a rešpektuje požiadavky a zdravotný stav klientov.

Pre ubytovaných i neubytovaných hostí je k dispozícii hotelový Lobby Bar, ktorý nesie meno zakladateľa kúpeľného ústavu, Dr. Františka Ernesta Scherera, známeho lekára a belneológa. Bar sa nachádza na prízemí, priamo za recepciou a hosťom je k dispozícii široká ponuka studených a teplých alkoholických aj nealkoholických nápojov, ochutnať môžete výbornú kávu vlastnej značky GRANIT Café a taktiež vyskúšať dezerty a drobné pokrmy z aktuálnej ponuky. Súčasťou baru je vonkajšia terasa, ktorá je využívaná na posedenia najmä počast letných mesiacov, s výhľadom na park, multifunkčné ihrisko a petangovú hraciu plochu.


Biliard, knižnica, športové aktivity
Chcete sa zabaviť? Pre milovníkov biliardu sa hneď vedľa Lobby Baru nachádza samostatná miestnosť, kde si biliard môžete v pokoji zahrať.

Taktiež je k dispozícii aj knižnica s ponukou kníh rôznych žánrov. V areáli hotela sa nachádza multifunkčné ihrisko, kde si nadšenci športu môžu zahrať futbal, nohejbal, volejbal, basketbal, hádzanú či bedminton. Na svoje si prídu aj fanúšikovia petangu, pre ktorých je pripravená petangová plocha. Hotel je vybavený vonkajším i vnútorným bazénom, posilňovňou a k dispozícii sú na zapožičanie aj bicykle.


Kúpeľné pobyty a relax

Neodmysliteľnou súčasťou sú kúpeľné pobyty. Hostia sa podrobia komplexnej vstupnej lekárskej prehliadke a individuálnej konzultácii s lekárom, ktorý zostaví pre kúpeľného hosťa program liečebných procedúr.

V ponuke je viac ako 40 procedúr a pri väčšine z nich sa využíva unikátna termálna voda. Taktiež ponúkame masáže, rehabilitácie, vodoliečbu, teploliečbu, svetloliečbu, elektroliečbu, uhličité terapie, bahenné zábaly, fango zábal, zrkadlisko, oxygenoterapia, biolampu a mnoho ďalších procedúr. 

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť, Platba kartou
Dohovoríte sa: Slovensky, Anglicky
Ubytovanie: V objekte
Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 15.6.2018

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 33 798 3111
Webová stránka: granitpiestany.sk
Hotel Granit Piešťany ***
Teplická 81
921 01  Piešťany
Kraj: Trnavský
Okres: Piešťany
Región: Stredné Považie
 48.589674, 17.829368

Teplická 81
921 01  Piešťany

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia