SK SK
0 hodnotení
Vážené dámy a páni, dovoľujeme si Vás osloviť s ponukou služieb hotela PAVLA ****, ktorý sa nachádza na Slovensku, v svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Piešťany sú ľahko dostupnou destináciou z hlavného mesta Bratislavy 80 km a 140 km od medzinárodného letiska Schwechat vo Viedni.

Hotel PAVLA ****

Vážené dámy a páni, dovoľujeme si Vás osloviť s ponukou služieb hotela PAVLA ****, ktorý sa nachádza na Slovensku, v svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Piešťany sú ľahko dostupnou destináciou z hlavného mesta Bratislavy 80 km a 140 km od medzinárodného letiska Schwechat vo Viedni.

Hotel Pavla, ktorý sa otvoril vo svojej novo-zrekonštruovanej podobe v apríli 2005 zohľadňuje programovo pôvodný účel využitia a funkciu tejto stavby. Hotelová budova bola navrhnutá ako kúpeľný dom pre svetoznáme piešťanské kúpele v dvadsiatych rokoch minulého storočia architektom a dodnes si zachovala pôvodné znaky funkcionalizmu, architektonického štýlu svojej doby.

Hotel sa nachádza v srdci kúpeľného mesta Piešťany, ktoré sa rozprestiera v malebnom prostredí juhozápadnej časti Slovenska. Mnoho zo spoločenskej a kultúrnej ponuky mesta je pre našich hotelových hostí pešo dostupné. Kúpeľný Ostrov, obklopený hustou zeleňou parkov, je ako stvorený pre oddych. Liečebný komplex a centrum mesta ponúkajú maximálny komfort a širokú paletu možností spoločenských aktivít, čím uspokojujú aj tých najnáročnejších hostí. Zo športových aktivít mesto ponúka vodné športy, tenisové a squashové centrum, petangue a novootvorené 9 jamkové golfové ihrisko. Príjemná klíma údolia rieky Váh spolu s liečivými účinkami termálnych prameňov a sírneho bahna pôsobia blahodárne na pohybový aparát človeka.


Reštauračné služby

Reštaurácia Pavla, caffetéria s letnou terasou takisto ako aj nočný bar ponúkajú štýlovú a neformálnu atmosféru v spojení s modernou medzinárodnou kuchyňou, ktorá podáva jedlá a nápoje najvyššej kvality.

A la Carte Restaurant ponúka široký výber jedál z medzinárodnej a tradičnej slovenskej kuchyne.

Raňajky sú formou bufetových stolov.

Caffetéria sa nachádza na najvyššom poschodí s prekrásnym výhľadom na rieku Váh a Kúpeľný ostrov. Je to miesto ako stvorené pre spoločné posedenia pri káve, kokteiloch, zákuskoch a iných delikates počas celého dňa.


Ponúkame Vám

Studené predjedlá, Polievky,Teplé predjedlá, Ryby, Hydina, Špeciality šéfkuchára, Hovädzie mäso, Teľacie mäso, Bravčové mäso, Bezmäsité jedlá, Prílohy, Šalát, Dezerty, Zmrzlinové poháre, Detské menu


Hotelové služby

- room service

- business centrum a sekretárske služby

- informačné a turistické služby

- pranie, čistenie a žehlenie odevov

- kadernícky salón

- požičovňa áut

- kuriérske služby

- zmenáreň

- neskorý check-in/check-out

- parkovisko

- limousine servis

- doprava z/na letisko

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť, Platba kartou
Dohovoríte sa: Slovensky, Anglicky
Ubytovanie: V objekte
Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 20.6.2018

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené

Kontakt

Telefón: +421 33 774 3422
Webová stránka: hotelpavla.com
Hotel PAVLA ****
Sad Andreja Kmeťa 76
921 01  Piešťany
Kraj: Trnavský
Okres: Piešťany
Región: Stredné Považie
 48.588859, 17.839213

Sad Andreja Kmeťa 76
921 01  Piešťany

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia