SK SK
1 hodnotenie
W HOTEL Bratislava je situovaný v Bratislave, jej mestskej časti Devínska Nová Ves. Trojhviezdičkový hotel ponúka ubytovanie v zrekonštruovaných dvojlôžkových izbách a apartmánoch.

W Hotel***

W HOTEL Bratislava je situovaný v Bratislave, jej mestskej časti Devínska Nová Ves. Trojhviezdičkový hotel ponúka ubytovanie v zrekonštruovaných dvojlôžkových izbách a apartmánoch.

Všetky izby hotela sú vybavené internetovým pripojením WIFI zadarmo, LCD televízorom so širokou ponukou programov káblovej televízie a telefónom.V tradičnej reštaurácii s kapacitou 40 osôb, pri uzatvorenej spoločnosti až 60 osôb, hotel ponúka chutné jedlá slovenskej a medzinárodnej kuchyne. K dispozícii je snack bar s kapacitou 30 osôb. Obidve miestnosti sú vybavené internetovým a technickým pripojením, a je ich možné využiť aj na rôzne spoločenské akcie alebo obchodné stretnutia. Novovybudované moderné wellness centrum ponúka skvelú príležitosť na relax po dni strávenom obchodnými rokovaniami. K dispozícii je bazén s protiprúdom, fínska sauna, privátna vírivka, sprchové štúdio a relaxačná miestnosť s relaxačnou hudbou.


Izby a apartmány

Zabudnite na chvíľu na všetky starosti a každodennú uponáhľanosť. Vychutnajte si pocit pohody a rodinnej atmosféry v našom malom hoteli, kde sa o Vás postará kvalifikovaný personál na recepcii a v reštaurácii. Ponúkame vám ubytovanie v moderných, klimatizovaných, príjemne zariadených izbách v útulných farbách. W Hotel*** disponuje kapacitou 42 lôžok v 16 dvojlôžkových izbách a 5 apartmánoch s možnosťou prísteliek.


Služby a vybavenie izieb

k dispozícii 24 hodinová recepcia - wifi vysokorýchlostné pripojenie na internet v celom komplexe vrátane terasy zdarma - parkovanie na monitorovanom parkovisku pri hoteli zdarma (strážený parking za príplatok) - vstup do privátneho wellness centra pre ubytovaných hostí so zľavou - možnosť prísteľky - room service - detské postieľky zdarma - check in o 14:00 - check out o 10:00 (neskorší check-out po dohode).


Vybavenie izieb

wifi vysokorýchlostný internet zadarmo - individálne ovládaná klimatizácia - vlastné sociálne zariadenie - balkón na väčšine izieb - led plochý televízor - telefón s priamou voľbou - základná mini drogéria - sušič vlasov - nefajčiarske izby


Vybavenie apartmánov
wifi vysokorýchlostný internet zadarmo - individuálne ovládaná klimatizácia - vlastné sociálne zariadenie - vlastný balkón - 2x led televízor so širokou ponukou programov aj v HD kvalite - telefón s priamou voľbou - základná mini drogéria - nefajčiarske izby - izbový trezor - rýchlovarná kanvica - čaj/káva v apartmánoch zdarma - sušič vlasov.


Reštaurácia s terasou

Varíme svetovo, príďte ochutnať. Reštaurácia je klimatizovaná a ponúka v hlavnej časti sedenie pre 50 ľudí. K dispozícii je menšia prechodná časť pre ďalších 20 ľudí s priamym vstupom na krytú terasu. Ideálne pre privátne spoločenské posedenia. V lete si posedíte na terase s kapacitou až 60 miest a vychutnáte si poriadny steak alebo svoje espresso, zatiaľ čo Vaše ratolesti sa pohrajú v detskom kútiku so šmykľavkou. Chystáte v rodine oslavu, či svadbu? Náš profesionálny tím Vám pomôže s ich realizáciou. V ponuke aj denné menu.


Hotelové zrekonštruované wellness centrum Vás očarí. Ponúka široké spektrum služieb pre Váš dokonalý odpočinok. Naše wellness centrum je k dispozícii hotelovým hosťom ako aj pre verejnosť.



Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť, Platba kartou
Dohovoríte sa: Slovensky, Anglicky
Ubytovanie: V objekte
Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 21.6.2018
Zdroj: W Hotel***

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené

Kontakt

Telefón: +421 26 476 1610
Webová stránka: whotel.sk
W Hotel***
Opletalova 1/A,
841 07  Bratislava
Kraj: Bratislavský
Okres: Bratislava I
Región: Bratislava
 48.219485, 16.97757

Opletalova 1/A,
841 07  Bratislava

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia