SK SK
3 hodnotenia
Pre deti Pre rodinu
Naša Minifarma je areálom, ktorý je s láskou ručne vybudovaný nami, majiteľmi a zároveň ošetrovateľmi zvierat. Na priestore presahujúcom jeden hektár žije celoročne viac ako 100 zvierat, ktoré sú jedinečné hlavne malým vzrastom.

Mini farma

Naša Minifarma je areálom, ktorý je s láskou ručne vybudovaný nami, majiteľmi a zároveň ošetrovateľmi zvierat. Na priestore presahujúcom jeden hektár žije celoročne viac ako 100 zvierat, ktoré sú jedinečné hlavne malým vzrastom.

Ide hlavne o miniatúry klasických hospodárskych zvierat ako sú ovce, kozy, kone, kravy, lamy, oslíkovia, prasiatka, kačky, husi alebo sliepky. Srdcom najväčšími a vzrastom najmenšími nadšencami týchto minizvieratiek sú samozrejme deti, preto sme farmu venovali práve im. I dospelí návštevníci sa u nás však určite nudiť nebudú.

A čo nás odlišuje od iných fariem? Dovolíme Vám a Vašim deťom časovo neobmedzený vstup priamo do ohrady medzi krotké zvieratká. Zvieratá si môžete pozrieť zblízka, kŕmiť, hladkať ich alebo pozorovať ako sa správajú v ich prirodzenom prostredí. Toto všetko bez toho, aby Vás od nich delila bariéra. Navyše sa o Vás starajú animátori, ktorí Vám vysvetlia ako k zvieratkám pristupovať, aby ste mali čo najväčší zážitok a odpovedia Vám na všetky zvedavé otázky. Pri zvieratkách môžete stráviť toľko času, koľko chcete a sami si určujete tempo prehliadky.

Ak sa Vám už zvieratká zunujú, môžete sa pohodlne posadiť ku stolu, uložiť do hojdacej siete alebo relaxovať na sedacích vakoch v oddychových častiach, kde zvieratká nemajú prístup, ale je na ne pekne vidno. Oddychové časti sa nachádzajú po celej farme a tak si môžete užiť nielen klasické ihriská, ale i lesné ihrisko, vodné ihrisko, slamené ihrisko či rozprávkové domčeky. Súčasťou oddychových častí sú aktivity pre deti, vyhliadkové vežičky, šľapacie traktory, šmykľavky, či hojdačky.

Robíme všetko pre to, aby Vaše deti odchádzali z Minifarmy šťastné a Vy oddýchnutí.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť
Dohovoríte sa: Slovensky

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň
Aktualizované dňa: 18.3.2020
Zdroj: Mini FARMA

Otváracie hodiny

Počasie

sobota - nedeľa:
10:00 - 18:00
Organizované skupiny (školy, škôlky, výlety) na objednávku, aj cez pracovné dni


Kontakt

Telefón: +421 917 661 263
Webová stránka: minifarma.sk
Mini farma
Lubina 821
916 12  Lubina
Kraj: Trenčiansky
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Región: Stredné Považie
 48.819665, 17.704696

Lubina 821
916 12  Lubina

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia