SK SK
3 hodnotenia
Tešíme sa z každej vašej návštevy v Hotel & Spa Resort Kaskady. Presvedčte sa, čo všetko sme pre vás pripravili. So službami, ktoré sú v cene vášho pobytu zažijete pocit, že ste u nás vždy vítaní!

Hotel & Spa Resort Kaskady

Tešíme sa z každej vašej návštevy v Hotel & Spa Resort Kaskady. Presvedčte sa, čo všetko sme pre vás pripravili. So službami, ktoré sú v cene vášho pobytu zažijete pocit, že ste u nás vždy vítaní!

Vďaka spokojnosti našich hostí sa hotel každoročne rozrastá a modernizuje. Veľmi nám záleží na tom, aby ste sa u nás cítili príjemne, preto je pre nás spätná väzba na naše služby veľmi dôležitá.

Naša ponuka je zameraná najmä na prevenciu zdravia a udržanie si mladosti, vitality. Vzťah k prírode a prepojenie človeka s prírodou nájdete aj v našom Spa a Wellness. No najväčším bohatstvom je naša voda v bazénoch, ktorá má blahodarné účinky na Vaše zdravie, najmä regeneráciu svalov a kĺbov. 

Aby vám pobyt chutil
bohaté raňajky formou bufetu v hotelovej reštaurácii v čase od 06:30 do 10:00 hod., v júli a auguste od 07:00 do 10:30 hod.

Pre krásne dni a noci
komfortné klimatizované izby, suity a vily v štvorhviezdičkovom štandarde bez balkóna,
s balkónom, resp. terasou, vaňou alebo sprchou, WC, fénom, trezorom, TV so satelitným príjmom, rádiom, minibarom, telefónom,na izbách kozmetika SUNDARI, ktorej produkty sú vytvorené z čistých prírodných esencií, neobsahujú žiadne umelé vône ani farbivá a jej výroba je založená na princípoch ayurvédy,na izbách kozmetika Cascade s príjemnou sviežou vôňou a krásnym dizajnom,župan a papuče,kávový a čajový servis.

Pre oddych tela aj duše
neobmedzený vstup do Wellness & Spa s rozlohou 3 000 m², v ktorom sa nachádza:vnútorné relaxačné a oddychové bazény s termálnou vodou. Od mája do októbra majú hostia k dispozícii vonkajší oddychový a relaxačný bazén s ležadlami, plážovými košmi, slnečníkmi a vstup do Natural Spa,Exclusive Spa – parná sauna, fínska sauna, infrasauna, bylinková sauna, mentolová sauna, eukalyptová sauna, ľadopád, tepidárium, jacuzzi, žmýkačka na plavky a oddychová zóna (vstup od 12 rokov),Natural Spa – vonkajšia jacuzzi, vonkajší ochladzovací bazén, detský bazén s atrakciami, vonkajšia relaxačná zóna.zdarma vstup do fitness centra, badminton, plážové ihrisko, 3D lukostreľba (v sprievode animátora), vonkajšie tenisové kurty,

Pre vzácnych malých hostí
zapožičanie detskej postieľky na vyžiadanie na izbu zdarma,detská stolička, prebaľovací pult,detský kútik s premietaním detských filmov,herňa s možnosťou hrania multimediálnych hier a Xboxom,zapožičanie spoločenských hier,detské ihrisko (šmýkačky, preliezky, hojdačky, pieskovisko),detské menu, možnosť zabezpečenia diétnej stravy,vonkajší detský bazén,detské župany, možnosť kúpy detských plienok, rukávnikov
na plávanie alebo plávacieho kolesa,detský stupienok, detská sada (pastelky, omaľovánky, balóniky),animačný program pre deti počas vybraných víkendov a sviatkov,po predchádzajúcej dohode zabezpečenie opatrovania detí (minimálne deň vopred v závislosti od aktuálnej obsadenosti).

Dôležité maličkosti
parkovanie (nad 12 hodín za poplatok),wifi pripojenie v celom hoteli,bezplatne denná tlač v Lobby bare,čistič obuvi,trezor na recepcii,úschovňa batožiny,požičovňa športových potrieb – tenisové rakety, lopty, bicykle, e-biky na požiadanie.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: V objekte, Parkovanie zdarma v okolí, Platené parkovanie v okolí

Akceptované platby: Hotovosť
Dohovoríte sa: Slovensky, Anglicky
Ubytovanie: V objekte
Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 17.3.2020

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 45 530 0000; +421 45 530 0012
Webová stránka: hotelkaskady.sk
Hotel & Spa Resort Kaskady
Hotel & Spa Resort Kaskady
Letecká 19
962 31  Banská Bystrica
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Bystrica
Región: Pohronie, Podpoľanie
 48.626622, 19.104318

Hotel & Spa Resort Kaskady
Letecká 19
962 31  Banská Bystrica

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia