SK SK
1 hodnotenie
Košický T-Klub sa radí medzi tie najstaršie podniky druhého najväčšieho mesta Slovenska a funguje nepretržite už od roku 1974.

T-Klub

Košický T-Klub sa radí medzi tie najstaršie podniky druhého najväčšieho mesta Slovenska a funguje nepretržite už od roku 1974.

Nachádza sa na ulici Urbánkova 2 vo vysokoškolskom areáli Technickej univerzity neďaleko internátu Ferka Urbánka. V blízkosti sa nachádza hneď niekoľko športových stredísk. A to tenisové kurty, umelá tráva ale aj futbalový štadión.

T-Klub disponuje vlastným parkoviskom priamo pred barom, vlastnou sálou na organizovanie koncertov, veľkým vnútorným priestorom s barom a krytou aj nekrytou terasou. V ponuke nájdete skvelú kávu pripravovanú cez kávovar Astoria, viac druhov čapovaného piva a alkoholické aj nealkoholické nápoje.

Počas celého roka usporadúva T-klub eventy rôznych žánrov. Od klasických večerných diskoték až po tématické eventy a koncerty. Neusporadúva len večerné eventy, ale máte možnosť si priestory T-klubu prenajať pre vlastný event, oslavu, školenie, prezentáciu či firemnú akciu . Team T-klubu Vám veľmi rád pomôže pri zorganizovaní Vášho eventu.
Počas leta sa organizujú aj letné grilovačky.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí, Platené parkovanie v okolí

Akceptované platby: Hotovosť
Dohovoríte sa: Slovensky

Vhodné pre: Seniorov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 17.3.2020
Zdroj: T - Klub

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 901 911 349
E-mail: info@t-klub.sk
Webová stránka: t-klub.sk
T-Klub
Urbánkova 1559/2
040 01  Košice-Sever
Kraj: Košický
Okres: Košice I
Región: Abov
 48.735194, 21.246036

Urbánkova 1559/2
040 01  Košice-Sever

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia