SK SK
3 hodnotenia
Relax
Občianske združenie RC klub Abrahám (ďalej len ,,klub”) má za cieľ združovať ľudí so záujmom o RC letecké modelárstvo, kultúru, históriu slovenského letectva.

RC Klub - Abrahám

Občianske združenie RC klub Abrahám (ďalej len ,,klub”) má za cieľ združovať ľudí so záujmom o RC letecké modelárstvo, kultúru, históriu slovenského letectva.

Cieľom klubu je organizovanie podpora a propagácia aktivít na miestnej, celoštátnej a medzinárodnej úrovni v oblasti RC modelárstva. Klub si kladie za cieľ združovať hlavne osoby so záujmom o vyššie uvedené oblasti a aktivity z dôrazom na bezpečnosť a zdravie osôb, ochranu majetku a životného prostredia. Ďalším cieľom klubu je podpora a vzdelávanie detí a mládeže v uvedenej oblasti.

Cieľom klubu je aj organizovanie súťažných a nesúťažných podujatí v spomínanej oblasti činností pod hlavičkou klubu, alebo hlavičkou Združenia miest a obcí Slovenska (ďalej len ZMoS).

Vstup na letisko autom povolený iba modelárom za účelom lietania!

Každý modelár, ktorý nemá permanentku je povinný pred vstupom na letisko najprv telefonicky kontaktovať poverených funkcionárov klubu, nahlásiť meno a až potom môže vstúpiť na letisko a lietať!

Pre hosťujúcich pilotov sa prísne ZAKAZUJE vstupovať na letisko s karavanom, alebo stanom bez výslovného súhlasu RC Klubu Abrahám.

V prípade nerešpektovania bezpečnostných a prevádzkových predpisov RC Klubu Abrahám, alebo neakceptovanie upozornenia člena RC Klubu Abrahám na porušovanie pravidiel zo strany pilota, alebo tohto písomného upozornenia pilot riskuje okamžité vykázanie z letiska, zákaz vstupu na letisko bez ohľadu na to či má, alebo nemá permanentku, alebo denný vstup.

Vznik členstva:

Členstvo v klube je dobrovoľné pričom každý člen klubu právo požiadať Radu klubu o zaregistrovanie člena v ZMoS-e pod vlastným registračným číslom člena (SVK1-142-XX).

Členmi klubu sa môžu stať fyzické osoby bez obmedzenia veku. V prípade členstva osoby mladšej ako 18 rokov je potrebný písomný súhlas zákonného zástupcu. Každý člen klubu, ktorý požiadal o registráciu v ZMoS-e, dostane členský preukaz ZMoS-u od Rady klubu.

Členstvo vzniká na základe dobrovoľnosti a slobodnej vôle uchádzača, ktorý odovzdá riadne vyplnenú a vlastnoručne podpísanú prihlášku Rade RC klubu. Nový člen ďalej svojím podpisom potvrdzuje, že bol riadne oboznámený s prevádzkovými a bezpečnostnými smernicami klubu ktoré sa zaväzuje dodržiavať. Prijatie nového člena je podmienené schválením väčšinou členov na riadnej členskej schôdzi členov klubu a zaplatením vstupného poplatku a členského poplatku za kalendárny rok, ktorý je stanovený členskou schôdzou.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Dohovoríte sa: Slovensky

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň
Aktualizované dňa: 2.12.2021

Otváracie hodiny

Počasie

pondelok - nedeľa:
09:00 - 19:00


Kontakt

Telefón: 0903 265 680
Webová stránka: rcklub.abraham.sk
RC Klub - Abrahám
Abrahámska cesta
Abrahám
Kraj: Trnavský
Okres: Galanta
Región: Podunajsko, MAS 11 PLUS, Mikroregión 11 PLUS
 48.250035, 17.599749

Nadmorská výška: 123 m

Abrahámska cesta
Abrahám

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia