SK SK
0 hodnotení
Šport
Areál futbalového klubu TJ Družstevník Siladice sa nachádza na južnom okraji obce. Areál má dve futbalové ihriská zo zázemím, petangové ihrisko, ihrisko pre deti a na cvičenie.

Futbalový areál

Areál futbalového klubu TJ Družstevník Siladice sa nachádza na južnom okraji obce. Areál má dve futbalové ihriská zo zázemím, petangové ihrisko, ihrisko pre deti a na cvičenie.

Futbalový areál je miesto, ktoré je určené pre hranie futbalu a organizáciu futbalových zápasov a tréningov. Tieto areály môžu mať rôzne veľkosti a štandardy, v závislosti od miesta a účelu. Nižšie sú uvedené základné časti futbalového areálu:

Hlavné ihrisko: Toto je hlavná plocha, kde sa hrá samotný futbalový zápas. Hlavné ihrisko má obvykle trávnatý povrch, ale môže byť aj umelý trávnik. Na ihrisku sú označené futbalové línie, vrátane šestnástky, centrálnej čiary, a výkopových miest. V strede ihriska sa nachádza brána.

Tribúny: Futbalový areál môže mať tribúny alebo sedadlá pre divákov. Tieto tribúny poskytujú miesta pre divákov na sledovanie zápasov a podporu svojich tímov.

Šatne a skladové miestnosti: Pre hráčov, trénerov a rozhodcov zvyčajne existujú šatne a skladové miestnosti na uloženie vybavenia, oblečenia a iných potrebných vecí.

Rozhodcovské stanovisko: Na futbalovom areáli je stanovisko pre rozhodcov, odkiaľ rozhodcovia riadia zápas a posudzujú situácie na ihrisku.

Parkovisko: Pre divákov a účastníkov zápasu môže byť k dispozícii parkovisko na parkovanie automobilov.

Kantína a toalety: Futbalové areály často majú kantínu alebo bufet, kde si diváci môžu kúpiť občerstvenie, a toalety pre pohodlie návštevníkov.

Osvetlenie: Niektoré futbalové areály majú osvetlenie umožňujúce hrať zápasy aj v noci.

Futbalové areály sú dôležitými miestami pre futbalové kluby a komunity, kde sa konajú zápasy, tréningy a podujatia, a kde sa stretávajú fanúšikovia a podporovatelia tohto športu.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí


Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň
Aktualizované dňa: 7.9.2023
Zdroj: Obec Siladice

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Futbalový areál
Obec
Siladice
Kraj: Trnavský
Okres: Hlohovec
Región: Trnavsko
 48.3550085, 17.7433276

Nadmorská výška: 134 m

Obec
Siladice

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia