SK SK
0 hodnotení
Regionálny producent
Milí hostia, dovoľte, aby sme Vás srdečne privítali v areáli Medolandia v Dolnej Krupej. Príbeh nášho rodinného medovinárstva sa začal písať ešte v roku 1998. Po dvadsiatich rokoch podnikania sme sa pustili do nového projektu poskytovania služieb v oblasti agroturistiky a gastronómie.

Medolandia - Villa Apimed

Milí hostia, dovoľte, aby sme Vás srdečne privítali v areáli Medolandia v Dolnej Krupej. Príbeh nášho rodinného medovinárstva sa začal písať ešte v roku 1998. Po dvadsiatich rokoch podnikania sme sa pustili do nového projektu poskytovania služieb v oblasti agroturistiky a gastronómie.

Konferencie

Ak plánujete firemné školenie, workshop či kongresové podujatie, naše priestory s kapacitou 48 miest Vám poskytnú absolútne súkromie celého poschodia vrátane oddychovej zóny, počítačovej miestnosti a veľkej terasy s výhľadom na Malé Karpaty – spolu s plochou 190 m2. Poskytujeme bohaté možnosti využitia našich konferenčných priestorov, v ktorých vám radi pomôžeme zorganizovať formálne akcie v nadštandardných podmienkach. Skvelá dostupnosť z centra Trnavy a veľkorysé parkovisko priamo pred vilou Apimed. Počas vášho pracovného nasadenia pre vás pripravíme drobné občerstvenie v podobe bufetového menu, nápoje a čerstvé ovocie.

Po dobre odvedenej práci pre vás pripravíme program na mieru. Zaujímavý a oddychový harmonogram zabezpečíme napr. pri prehliadke našich atraktívnych priestorov, ktorú môžete zakončiť degustáciou exkluzívnych slovenských medovín značky Apimed s odborným výkladom od nášho technológa. V reštaurácii Mária Henrieta pre nás vaši kuchári navaria skvelé jedlo a pitie, ako odmenu po celom dni.

Zdroj: Medolandia (13.9.2021)

Neriadená ochutnávka v medovinotéke 

Ak nás navštívite počas našich otváracích hodín aj bez ohlásenia, môžete ochutnať 3 rôzne Vami vybrané vzorky z medovín alebo medového aperitívu Ambrozia.

Riadená degustácia „To najlepšie z Medolandie“- 120 minút

Ochutnáte 9 najlepších druhov medoviny z produkcie spoločnosti APIMED. Degustáciou vás bude sprevádzať skúsený majster medovinár, ktorý Vám prezradí tajomstvo výroby tých najlepších medovín z nášho sortimentu, oceňovaných na Slovensku aj vo svete.

Cena zahŕňa: Degustáciu 4 odrodových medovín, špeciálnej Barikovej medoviny, medového aperitívu AMBROZIA original, ríbezľovej a višňovej medoviny a ružovej medoviny Mária Henrieta + občerstvenie /syrový tanier, pečivo a špeciality s medovinovým želé/ + darček

Snúbenie medoviny s jedlom

Doprajte si jedinečný zážitok spojenia medoviny APIMED a výborného jedla. V našej reštaurácii Mária Henrieta si môžete zarezervovať pre Vás, Vašich priateľov, príbuzných, alebo obchodných partnerov degustáciu, ktorá zahŕňa:

4 – chodové menu so 4 druhmi medoviny bolo navrhnuté profesionálnym šéfkuchárom. Špeciálne degustačné menu je jedinečné vďaka svojej precízne navrhnutej postupnosti. Každý chod je doplnený o ochutnávku jednej z našich medovín. Medovina Apimed dodá jedlu ten správny šmrnc. Ideálny spôsob ako potešiť svoje chuťové poháriky.

Predjedlo

  • 80g Domáci marinovaný losos

Polievka

  • 0,25l Krém z petržlenu a chrumkavý zeler, gaštany

Hlavné jedlo

  • 150g/100g Pečené kačacie prsia a pyré z maslovej tekvice, foie – gras

Dezert

  • Cheesecake a tartar z čerstvých jahôd

Medoviny APIMED

Zdroj: Medolandia (13.9.2021)

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Autobusom
Možnosti parkovania: V objekte, Parkovanie zdarma v okolí

Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Rodiny s deťmi, Seniorov, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 10.4.2022
Zdroj: Medolandia
Oficiána stránka zriaďovateľa

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 905 420 059
Webová stránka: medolandia.com/
Medolandia - Villa Apimed
obec
Hlavná 577/117
919 65  Dolná Krupá
Kraj: Trnavský
Okres: Trnava
Región: Trnavsko
 48.485111824451, 17.545263591409

obec
Hlavná 577/117
919 65  Dolná Krupá

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia