SK SK
0 hodnotení
Chata na priedomí sa nachádza v krásnom prostredí Západných a Vysokých Tatier, v obci Pribylina. V chate sa ubytuje celoročne až 9 osôb.

Chata na Priedomí

Chata na priedomí sa nachádza v krásnom prostredí Západných a Vysokých Tatier, v obci Pribylina. V chate sa ubytuje celoročne až 9 osôb.

Vyspíte sa v dvoch spálňach na poschodí. V jednej spálni sú 4 lôžka a v druhej spálni je 5 lôžok s manželskou posteľou, tromi lôžkami a televízorom. Zabavíte sa v spoločenskej miestnosti s televízorom, spoločenskými hrami, CD prehrávačom, DVD prehrávačom, satelitom, rádiom a krbom, ktorý Vám navodí príjemnú rodinnú atmosféru. Navaríte si v plne vybavenej kuchyni s jedálenským posedením. Súčasťou chaty je kúpeľňa s toaletou. V celej chate máte k dispozícii bezplatné internetové WiFi pripojenie. Vonku si užijete prírodu na terase s posedením a možnosťou grilovania. Užijete si aj záhradnú hojdačku. Zahráte si šípky, badminton alebo futbal. Autá zaparkujete priamo pri objekte. Chata na priedomí je situovaná v pokojnom prostredí Vysokých a Západných Tatier, na okraji obce Pribylina. V okolí Vám odporúčame navštíviť Štrbské pleso, Račkovu dolinu alebo vrchol Kriváňa. Nadšenci histórie sa potešia Múzeu liptovskej dediny s Považskou lesnou železnicou. Wellness a relax si doprajete v hoteli v Podbanskom alebo v Aquaparku Tatralandia. S detičkami môžete navštíviť dom hore nohami, Tatrapolis alebo Galériu Ilusia. V zime si zalyžujete na lyžiarskom stredisku v Podbanskom alebo v okolitých menších lyžiarskych strediskách.
Bez stravy
max. 9 osôb

Doplňujúce informácie


Dohovoríte sa: Slovensky
Ubytovanie: V objekte

Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 26.11.2021
Zdroj: hauzi.sk

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Chata na Priedomí
Pribylina 1512
032 42  Pribylina
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Región: Liptov
 49.122009430947, 19.851465765922

Pribylina 1512
032 42  Pribylina

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia