SK SK

Prednáška a debata: Vedomá tvorba reality, vesmírne zákony - Trnava

0 hodnotení
Kultúra
Prednáška a debata: Vedomá tvorba reality, kvantová fyzika, vesmírne zákony, modlitba k bohu...

Prednáška a debata: Vedomá tvorba reality, vesmírne zákony

Prednáška a debata: Vedomá tvorba reality, kvantová fyzika, vesmírne zákony, modlitba k bohu...

Čo majú vyššie témy stretnutia naplánovaného na dátum 22.2.2020 spoločné? Prečo To (tvorenie) nie vždy funguje? Prečo To (tvorenie) nefunguje každému?
Dnes je veľa kníh, kurzov, videí. Učia kvantovať, učia si správne priať, zázračne zbohatnúť, nájsť lásku, či vnútorný pokoj. Ale prečo To niekomu funguje, inému nie, prečo To funguje iba v niečom napr. peniaze, ale láska a zdravie neprichádzajú alebo naopak?
Ak pripustíme, že my sami svet a našu realitu priamo ovplyvňujeme a tvoríme a sami sme zodpovední za to čo žijeme, tak je namieste konečne zistiť ako to funguje. Existuje veľa dôkazov, že je to tak. Vedecky sa tejto téme venuje kvantová fyzika.

Možno ste už absolvovali kurz kvantovania alebo ste prečítali hromadu kníh ako sa stať úspešným alebo ako si priať a modliť sa. Možno už viete, že to všetko je len akýsi návod ako dosiahnuť to čo chceme. Napríklad ovládať ako sa používa navigácia v aute, no bez znalosti riadenia auta, pravidiel cestnej premávky, bez znalosti vplyvu počasia na vedenie auta a bez skúseností so šoférovaním by sme skončili v prvom plote alebo ani nevyšli z dvora.

Tak v čom to všetko tkvie?

Na stretnutí si prejdeme ako svet funguje, čím bránime splneniu snov, ako vieme podporiť aby sa zázrak stal, ako nestáť v ceste bohu, či vesmíru, keď pre nás pripravuje našu objednávku. Príďte zistiť ako sa sny môžu stať skutočnosťou.

Stretnutie bude vedené nielen formou prednášky, ale aj zadávania otázok lektorovi. Máte už v tejto chvíli otázky? Budeme radi, keď nám ich pošlete na info@myoga.sk a na stretnutí na ne dostanete odpoveď.

Stretnutím vás bude sprevádzať Ivan Moravčík - brat, syn, otec, kamarát, jednoducho človek ako si ty. Študoval čínsku medicínu, čchi kung, masáže, je trénérom fitness, študoval Silvovu metódu, Kraniosakrálnu terapiu, kurz Vedomej tvorby reality Matrix. Ivan bol v šamanskom kruhu s indiánmi. Vyskúšal medicínu Ayahusca a Bufo Alvarius. Celá jeho cesta ho priviedla k jeho životu tak ako ho žije dnes. Najslobodnejšie ako kedy žil. Nazýva sa praktizujúcim študentom vedomého bytia. Sprevádza ľudí transformáciou tela a ducha, používa nástroje ako čchi kung, vedomý fitness, intuitívne stravovanie, kraniosakrálnu terapiu, masáže, a je sprievodcom kvantovej sebatransformácie - sebauzdravenia.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť

Vhodné pre: Dospelých
Aktualizované dňa: 27.1.2020
Zdroj: Facebook

Dátum konania

Podujatie sa už skončilo.

Február 2020

Po Ut St Št Pi So Ne
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1

Kliknutím na príslušný deň podujatia zobrazíte čas konania


Vstupné

22 €


Kontakt

Telefón: +421 907 080 754
E-mail: info@myoga.sk
Prednáška a debata: Vedomá tvorba reality, vesmírne zákony
MYoga
Beethovenova 29
917 08  Trnava
Kraj: Trnavský
Okres: Trnava
Región: Trnavsko
 48.369986, 17.568458

MYoga
Beethovenova 29
917 08  Trnava

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia