SK SK

Energia na kolesách 2022 - Bratislava-Petržalka

7 hodnotení
Zapoj sa aj Ty svojimi kilometrami na bicykli do symbolického obídenia Zeme od 13.9.2022. Niekoľko posledných rokov patrí k obľúbeným sprievodným aktivitám cyklopretekov Okolo Slovenska aj cyklojazda pre širokú verejnosť - „Energia na kolesách.“

Energia na kolesách 2022

Zapoj sa aj Ty svojimi kilometrami na bicykli do symbolického obídenia Zeme od 13.9.2022. Niekoľko posledných rokov patrí k obľúbeným sprievodným aktivitám cyklopretekov Okolo Slovenska aj cyklojazda pre širokú verejnosť - „Energia na kolesách.“

Individuálne prejdenie niektorej z tratí v okolí etapových miest 66. ročníka Medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska, ktoré ponúkne aplikácia GoSlovakia v sekcii Energia na kolesách, od 13.9. počas celého ďalšieho týždňa po skončení pretekov, teda do 25.9.2022.

Každý, kto sa zapojí, bude automaticky zaradený do losovania o bicykel a ďalšie skvelé ceny.

Čo treba urobiť, aby ste boli zaradený do žrebovania? Je to celkom jednoduché:

Zdroj: Energia na kolesách (9.9.2022)

Postup k štartu na podujatí:

1.      Stiahnite si appku GoSlovakia pre Google Android / Apple iOS

2.      Po spustení appky GoSlovakia kliknite vpravo dolu na ikonu ÚČET a prihláste sa. Ak ste existujúci používateľ a vidíte svoje meno, tento krok vynechajte.

3.      Vráťte sa cez ikonu DOMOV a priamo na domovskej obrazovke vyberte podujatie ENERGIA NA KOLESÁCH. Zobrazia sa Vám všetky informácie o podujatí a môžete sa v termíne od 13.9. do 25.9. zapojiť cez VYBER SVOJU CYKLOTRASU .

4.      Zvoľte si z ponuky jednotlivých trás vo vybraných v mestách, cez ktoré prechádza cyklopodujatie Okolo Slovenska. Každá trasa obsahuje detailný popis a mapu.

5.      Pre štart je potrebné nachádzať sa v blízkosti bodu označeného ako POI. Tento POI bod je tabuľka GoSlovakia v tvare slzy s QR kódom (grafické zobrazenie tabuľky). V appke kliknite na ŠTART TRASY – NASKENOVAŤ POI a zobrazí sa Vám mapa s trasou.

6.      Na mape tlačidlom SKENUJ ŠTARTOVNÝ POI zosnímate QR kód na POI-ke a môžete vyraziť. Appka Vám spustí zobrazenie Vašej polohy na trase. Pozn: Aplikáciu počas jazdy môžete minimalizovať, ale nemôžete ju úplne zatvoriť !

7.      V cieli je potrebné opäť zosnímať QR kód cez tlačidlo SKENUJ CIEĽOVÝ POI na mape vpravo dolu.

8.      Po ukončení trasy Vám appka potvrdí absolvovanie trasy. Ak chcete absolvovať ďalšiu trasu postupujte rovnako ako v bode č.4

Výsledky: všetky najazdené trasy môžete sledovať na webstránke GoSlovakia.sk pod podujatím Energia na kolesách. Štatistiky na jednotlivých úsekoch sa prehľadne zobrazia. Navyše ak sa prihlásite (v pravo hore), Vaše účty sa prepoja, uvidíte Vašu presnú pozíciu jazdca v rámci podujatia a môžete si zahrať aj vedomostnú hru.

Riešenie problémov:

Vždy skotrolujte na smartphone, či máte povolené mobilné dáta a GPS.

V appke GoSlovakia sa nezobrazujú všetky ikony – nemáte aktualizovanú aplikáciu. Zosnímajte QR kód v bode 1 a aktualizujte GoSlovakia aplikáciu.

Neviem nájsť tabuľku POI – v detaile trasy je vidno na mape presná pozícia s možnosťou priblíženia, ako aj názov objektu, kde sa POI nachádza.

Pozn: Aplikáciu počas jazdy môžete minimalizovať, ale nemôžete ju úplne zatvoriť !

GoSlovakia nezodpovedá za zmeny v trasách podujatia Energia na kolesách ani za umiestnenie všetkých štartovných a cieľových POI bodov.

Zdroj: Energia na kolesách (9.9.2022)

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom, Lietadlom, Karavanom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí, Platené parkovanie v okolí


Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Aktualizované dňa: 9.9.2022

Dátum konania

Podujatie sa už skončilo.

September 2022

Po Ut St Št Pi So Ne
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2

Kliknutím na príslušný deň podujatia zobrazíte čas konania


Vstupné

Bezplatné vstupné


Kontakt

Energia na kolesách 2022
Bratislava-Petržalka
Kraj: Bratislavský
Okres: Bratislava V
Región: Bratislava
 48.1171811, 17.1212253

Bratislava-Petržalka

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia