SK SK
0 hodnotení
Kultúra
Ako dlho dokážu fungovať hry lásky, ktoré sa riadia letovým poriadkom?

Tri letušky v Paríži - Trnava

Ako dlho dokážu fungovať hry lásky, ktoré sa riadia letovým poriadkom?

Parížsky architekt, presvedčený starý mládenec a oddaný fanúšik letušiek, si udržiava spoločnú domácnosť s tromi snúbenicami súčasne. Všetko klape, kým ich letecké spoločnosti lietajú podľa plánu a on má čas sa venovať každej z nich dva dni v týždni. V nedeľu si užíva zaslúžené voľno. Všetko je ideálne, dámy o sebe nevedia, kým však ... nenastanú v letovom poriadku zmeny. Kolotoč bláznivých situácií sa môže začať.
Jedna z najúspešnejších francúzskych komédií z pera Marca Camolettiho neomylne útočí na bránice divákov už viac ako päťdesiatpäť rokov.
V situačnej komédii sa predstaví Richard Stanke, Ján Dobrík, Henrieta Mičkovicová, Ivana Kubačková a Mária Breinerová pod režisérskou taktovkou Eduarda Kudláča a v kostýmoch Evy Kudláčovej Rácovej.

Viki Ráková je hosťujúcou členkou maďarského divadla Thália v Košiciach. Účinkovala v seriáli, Susedia, Kutyil s.r.o a Panelák.
Henrieta Mičkovicová vystupovala na divadelných doskách v SND, Novej scény, MDPOH a Divadla Aréna. Okrem účinkovania v divadle hrala v televíznych seriáloch – Ordinácia v Ružovej záhrade, Búrlivé víno, Ako som prežil a Som mama.
Ivana Kubačková je stálou členkouMestského divadla Žilina. Spolupracovala s bratislavskými divadlami - Divadlom Aréna, so Štúdiom 12, Prešporským divadlom a Divadlom Astorka Korzo ´90. V roku 2012 získala cenu DOSKY v kategórii Objav sezóny a Výročnú cenu Literárneho fondu v oblasti divadla. Na televíznych obrazovkách sa objavila v seriáli Búrlivé víno.

Mária Breinerová je hosťujúcou členkou SND, po svojom návrate na Slovensko pôsobila aj ako asistentka réžia v SND. Divákom sa predstavila v televíznych seriáloch Panelák, Tajné životy, 1890 či mnohých ďalších.
Richard Stanke je stálym členom činohry SND a pravidelne hosťuje v niekoľkých slovenských divadlách. V roku 2016 získal cenu DOSKY za najlepší mužský herecký výkon. Na televíznej obrazovke sa objavuje už od detstva a za ten čas hral v nespočetnom množstve inscenácií a filmov – Rodinný přítel, Tigre v meste, Wilsonov a mnoho ďalších.
Ján Dobrík je stálym členom Mestského divadla Žilina a je hosťujúcim členom v SND, spolupracoval s divadlom Aréna a so Slovenským komorným divadlom v Martine. Na televíznych obrazovkách účinkoval v seriáloch Panelák, Druhý dych či Divoké kone. V súčasnosti vytupuje v seriáli Som mama.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť

Vhodné pre: Dospelých
Aktualizované dňa: 1.4.2019

Dátum konania

Podujatie sa už skončilo.

Máj 2019

Po Ut St Št Pi So Ne
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Kliknutím na príslušný deň podujatia zobrazíte čas konania


Vstupné

Nie je uvedené.


Kontakt

Tri letušky v Paríži - Trnava
Dom kultúry Trnava
Trojičné námestie 140/10
917 01  Trnava
Kraj: Trnavský
Okres: Trnava
Región: Trnavsko
 48.377466, 17.586401

Dom kultúry Trnava
Trojičné námestie 140/10
917 01  Trnava

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia