SK SK

Experidance: Benátky...moja vášeň - Bratislava-Ružinov

0 hodnotení
Kultúra
FENOMENÁLNE PREDSTAVENIE „BENÁTKY... MOJA VÁŠEŇ“ V PODANÍ TANEČNÍKOV EXPERIDANCE Z BUDAPEŠTI PRICHÁDZA PO PRVÝKRÁT NA SLOVENSKO .

Experidance: Benátky...moja vášeň

FENOMENÁLNE PREDSTAVENIE „BENÁTKY... MOJA VÁŠEŇ“ V PODANÍ TANEČNÍKOV EXPERIDANCE Z BUDAPEŠTI PRICHÁDZA PO PRVÝKRÁT NA SLOVENSKO .

Svetoznáme maďarské tanečné divadlo ExperiDance z Budapeštiprichádza po prvýkrát na Slovenskos veľkolepou tanečnou show „BENÁTKY...MOJA VÁŠEŇ“. Po búrlivom živote rakúskej cisárovnej SISSI, ktorú mali diváci môžnosť vidieť minulý rok na javisku v Dome kultúry Ružinov, prichádza tento krátdo Ružinova hudobno- tanečný príbeh v podaní viac ako 60-tich účinkujúcich divadla ExperiDance. Príbeh plný romantiky a lásky sa odohráva v talianskom meste Benátky.

„ExperiDance -Benátky, moja vášeň“ prenáša divákov do prostredia benátskeho karnevalu a temných kanálov kultového mesta na Jadrane. S nádhernými kostýmami, pôsobivými choreografiami a zaujímavým príbehom predstaví ExperiDance novú produkciu na medzinárodnej úrovní, ktorú môžete zažiť jedine 24. apríla 2019 v Dome kultúry Ružinov, Ružinovská 28, o 19.00 h.

Atmosféra z Benátok sa prináša na pódium prostredníctvom svetelných efektov, obrazcov a tanca,ktorý rozpráva o láske, túžbe a rozchodoch. Divák sa tak prenáša do očarujúcich Benátok plného barokových prvkov a ocitne sa tak na námestí San Marco. V neposlednom rade nesmie chýbať na pódiu to najhlavnejšie čo patrí ku Benátkam: láska.

Podujatie podporili mestská časť Bratislava-Ružinov aCultus Ružinov. Reklamným partnerom predstaveniaje SLOVNAFT, a.s.

„Tanec a hudba je univerzálny jazyk a preto si toto predstavenie vychutná každý divák“, hovorí riaditeľka Cultus Ružinov, Andrea Kozáková.

Súbor ExperiDance vznikol v roku 2000 a ich predstavenia videlo viac ako milión divákov v 40 krajinách sveta. Hlavným choreografom a riaditeľom súboru je Román Sándor, ktorého tvorba vychádza zo spojenia tradičného maďarského ľudového tanca s moderným tancom.Ako choreograf pracoval pre maďarské Národné divadlo, spolupracoval na viacerých filmoch, je diplomovaným majstrom klasického baletu v Národnej tanečnej akadémii. Vystúpenia ExperiDance sú výnimočné, divácky veľmi atraktívne, predstavujú zábavu, profesionálny tanec a vrcholovú technickú realizáciu.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť

Vhodné pre: Dospelých
Aktualizované dňa: 23.4.2019
Zdroj: Kam do mesta

Dátum konania

Podujatie sa už skončilo.

Apríl 2019

Po Ut St Št Pi So Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Kliknutím na príslušný deň podujatia zobrazíte čas konania


Vstupné

Nie je uvedené.


Kontakt

Experidance: Benátky...moja vášeň
DK Ružinov
Ružinovská 28
821 04  Bratislava-Ružinov
Kraj: Bratislavský
Okres: Bratislava II
Región: Bratislava
 48.156441, 17.164641

DK Ružinov
Ružinovská 28
821 04  Bratislava-Ružinov

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia