Čo potrebujete:
Na dresing:
Ako na to:
Zemiaky umyte a celé ich uvarte v hrnci v dostatočnom množstve jemne osolenej vody do mäkka. Fazule umyte, očistite a uvarte v druhom hrnci s vodou. Umyte, vyčistite a nakrájajte reďkovky. Umyte a očistite valeriánku poľnú. Nechajte varené zemiaky mierne vychladnúť, potom ošúpte a nakrájajte na kocky. Všetko jemne zmiešajte a zalejte dresingom.
Dresing:
Vytlačte citrón. Umyte bylinky, odstráňte stopky a nakrájajte najemno. Zmiešajte všetky zložky a pri miešaní pridajte citrónový olej. Ochuťte soľou a korením.
TIP:
Do dresingu môžete pridať 1 ČL dijonskej horčice, dresing tak získa ráz.
Na našej webovej stránke používame pre zlepšenie našich služieb súbory cookies.
Pre pokračovanie prosím potvrďte dodatočné povolenia.