SK SK

Kam na víkend 22-23 jún 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

2 hodnotenia
Zabi nudu a poď na akcie s GoSlovakia. Každý týždeň ti prinášame filter toho najlepšieho, čo môžeš zažiť.
A je tu druhý Weekend Event Filter. Pozrieme sa na ekológiu a udržateľnosť na festivale Ekofest. Dáme si poriadnu dávku elektronickej hudby v Trenčíne, budeme sa viniť na latino a pozrieme sa na špeciálne miesto. Tak poďme na to...
V sobotu sa v Trnave určite stavte na Ekofest. Budúcnosť našej planéty je ohrozená, preto nestrkajte hlavu do piesku. Týka sa to aj teba. Večer sa však celá téma odľahčí a zatancujeme si na Hudbu z Marsu, a množstvo ďalších super kapiel. 
113_lrcncksry1.jpg
Zdroj: Ekofest (20.6.2019)
V Trenčíne to buchne už v piatok!!! Najväčší festival elektronickej hudby na Slovensku je tu. EDMANIA 2019 otvorí svoje brány už v piatok. Ak máte dostatok energie pretancovať celý víkend, stretnúť nových priateľov a zažiť ten najlepší sound MUSÍŠ SEM ÍSŤ. 
Elektronika ani ekológiu ťa neoslovili, alebo len nemáš na to náladu??? Tak poďme skúsiť trošku temperamentnejšie rytmy. Počasie  síce nebude karibské ale festival latinskej hudby ťa dostane do obrátok. Pozri videjko pod textom a nechaj sa namotať... PS: vraj príde aj samotný DJ Hajtkovič. 
Chceš program ktorý bude cool aj pre tvoje detičky. Nech sa páči. V Nitre na "Agráči" už v piatok začína 5. ročník Detského festivalu, celé to potrvá až do nedele. 
113_4tk49kshnh.jpg
Zdroj: Detský festival (20.6.2019)
Vybral si si z nášho WEEKEND Event Filtra??? Ak nie, tak checkuj medzi stovkami podujatí, ktoré ti ponúkame a vyber si to svoje. Bav sa a čítame sa o týždeň... 
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať