SK SK

Kam na víkend 29-30 jún 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

2 hodnotenia
Zabi nudu a poď na akcie s GoSlovakia. Každý týždeň ti prinášame filter toho najlepšieho, čo môžeš zažiť.

Začína nám leto a ventilátory začínajú byť nedostatkovým tovarom ako šunka v 80". Tento týždeň sme vybrali zopár akcií, ktoré sa konajú pri vode. Weekend Event Filter je tu a pozri, čo ťa čaká už o pár dní.

Najväčší festival tohto víkendu TOPFEST 2019, presnejšie v areáli Zelená Voda pri Novom Meste nad Váhom, kúpanie a rockové rytmy už od piatkového popoludnia. SLASH ako headliner, klasika v podobe Slížov, Slobodky, Desmodu a legendárneho Koňýka zo Zóny A.

Nestíhaš v piatok z roboty TOPFEST, začína sa pre teba víkend od soboty? Na Pool Party v Trenčianskych Tepliciach sa schladíš v bazéne a chalanov rozpália finalistky MISSBABYSTAFF, určite veľa z nich aj "schladia". Žúrka začína 29.06. od 9:00 až do skorého rána v nedeľu. Ešte posledná infoška, hrá Milan Lieskovský.

114_6nz611lxya.jpg
Zdroj: Facebook (26.6.2019)

Si voľný či voľná, alebo hľadáš nejaký flirt? Máme tu SUMMER FLIRT PARTY - Nádvorie Elements OPEN AIR v Trenčíne. Pri vstupe dostaneš jeden z náramkov, ktorý bude reprezentovať tvoj status, červený, zelený alebo oranžový. Farbou vyjadríš aktuálny stav, slobodný, zadaný, flirt. Hmmm, to by mohla byť dosť dobrá párty, nemyslíš? Začína sa náramkovať už v PIATOK 28.06. o 20:00, zoznamovací sound dajú Drozďo&Demex.

Zdroj: Facebook (26.6.2019)
Párty cez týždeň? A prečo nie! Vo štvrtok 4.7.2019 v Trnave odštartuje KLUBOVKA OPEN AIR, už o 18:00 sa otvorí Alternative chill stage. Minulý rok sa tu menila história, tento rok sa vytvorí tradícia. 
Zdroj: Facebook (26.6.2019)
Zdroj: Facebook
S detičkami, či rodinou sa určite príď pozrieť na otvorenie nového Podniku v Trnave,  nachádza sa pri právnickej fakulte, preto mu asi dali názov U Právnika. Kapely, maľovanie na tvár, maskot , dobré jedlo a miešané drinky. Toto všetko od piatka až do nedele. 
114_ndslxea0b8.jpg
Zdroj: Facebook (27.6.2019)

Viac ťa zaujíma, čo hrajú v divadle, prípadne prednáška, či cestovateľské kino? Choď na www.goslovakia.sk a vyber podujatie alebo nájdi zaujímavé miesto, ktoré najbližšie navštíviš.

zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať