SK SK

Kam na víkend s deťmi 6-7 júl 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Zabi nudu a poď na akcie s GoSlovakia. Dnes špeciál venovaný výhradne akciám pre deti a celú rodinu.
Od piatka až do nedele na Slovakia Ringu v Orechovej Potôni budú pišťať gumy. čaká na vás perla tohtoročnej sezóny FIA ETRC OMV Maxx Motion TRUCK RACE OF SLOVAKIA. Areál Slovenského automotodromu ponúka množstvo sprievodných akcií pre malých aj veľkých, Off Road zóna, Múzeum vojenskej techniky a Malkia park plný zvieratiek. 
115_fapw9ggoic.jpg

Príď 6. júla 2019 do rozprávkového prostredia hradu na Červenom Kameni, kde môžeš stráviť príjemný deň v spoločnosti ľudí, ktorým nie je osud našej planéty ukradnutý! Čaká ťa bohatý sprievodný program vhodný pre všetky vekové kategórie. Učme naše deti byť zodpovednejší k planéte na ktorej žijeme!

115_qvzc2n9k5k.jpg
V Radošovciach sa už schádzajú rozprávkové bytosti. Príďte sa s nimi zoznámiť a prejdite sa po vinohradoch. Výletík si naplánujte na sobotu 06.07. od 14:00 takže obedík a šup do rozprávky.
115_z94z3bpac2.jpg
Radi papáte? Tak príďte do Jaslovských Bohuníc v sobotu 06.07. Guláš bude hodnotiť Jaro Židek a samozrejme aj ty s celou rodinou. Chceš unaviť deti? Žiaden problém... čakajú ich trampolíny, hrad a ďalšie atrakcie. Variť sa začína už od rána, takže všetko bude nachystané už od 13:00.
115_p3btn452er.jpg

Kto pozná Malé Karpaty pozná aj zrúcaninu Katarínka, deň otvorených dverí pre všetky vekové kategórie, samozrejmosťou je občerstvenie v podobe varených klobások. A dokonca aj vegetariánska alternatíva sa nájde. Po občerstvení vám naši dobrovoľníci radi porozprávajú viac o histórií či už kláštora alebo projektu za posledných 25 rokov. Pre tých menších budú nachystané rôzne úlohy, cechy a tvorivé dielne. Začína sa už o 10:30 a na poludnie sa tešte na Katarínske divadlo. Akcia sa koná v PIATOK 05.07

115_ig7h19w5p0.jpg
Veríme, že podujatia zaujali. Ak chceš objaviť viac podujatí, preklikaj sa naším webom a určite nájdeš to čo hľadáš. 
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať