SK SK

Kam na víkend 13-14 Júl 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Neseď doma cez víkend, ponúkame ti stovky podujatí z celého Slovenska. Zopár ich každý týždeň vyberáme v našom Weekend Event Filter.

Tento víkend sa pozrieme na Kubínsku Hoľu, kde sa lyžiarske stredisko zmení na miesto kde si môžeš zmerať sily, výdrž, odvahu a stať sa sparťanským bojovníkom. Kubínska Hoľa Spartan Super & Sprint v sobotu 13.07. sa pobeží SPARTAN SUPER (trasa 13km a 25 prekážok). A v nedeľu 14.07. SPARTAN SPRINT (trasa 5km a 20 prekážok). Ako to tam vyzeralo pred rokom pozri v aftermovie pod textom. 

Najväčší rodinný festival zavíta na hrad Červený Kameň, v sobotu 13.07.2019 určite navštív toto rozprávkové miesto s celou tvojou rodinou . Čaká tu Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, FÍHA Tralala, Paci Pac, rôzne divadielka, tvorivé hry, maľovanie na tvár a množstvo ďalších atrakcií. Brány hradu sa otvoria o 10:00 a zatvárajú sa o 19:00

V sobotu 13.07.2019 večer sa prídi zabaviť na latinské rytmy, priamo na LOĎ na DUNAJI !!! Boarding time je o 19:00 z pontónu č. 52 v osobnom prístave v Bratislave. Párty na lodi je vždy nezabudnuteľný zážitok , tak ho nezmeškaj.  

116_hjt1a8ubkg.jpg

Na sobotu tu máme ešte jednu akciu v ponuke a tou je PIKNIK. Preneste sa do čias nedávno minulých a vychutnajte si leto v parku tak, ako to kedysi robila aristokracia, v anglickom parku kaštieľa Betliar v sobotu 13.júla 2019 sa na teba s tvoju spoločnosť od 14:00 teší skupina Classic Gipsy Music, chutné občerstvenie no taktiež nebude chýbať ani urodzená spoločnosť dvorných dám. Deti si budú môcť vyskúšať obľúbené športové aktivity aristokracie alebo vyrobiť malý suvenír, či vyskúšať dobové kostýmy. Je tu aj súťaž o najchutnejší múčnik, trošku zmena. Guláš párty je OUT, strieda ju múčnik...

116_nl0c8f0erl.jpg
U nás v goslovakia.sk máme stovky podujatí na každý deň. Radšej by si navštívil zaujímavé miesto? Žiaden problém, tých máme vyše tisíc. Ak máš radšej dve kolesá tak klikni na naše cyklotrasy. GoSlovakia, Objav. Navštív. Zaži.
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 3.12.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať