SK SK

Kam na víkend 20-21 Júl 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

1 hodnotenie
Výber zo stoviek podujatí pre malých aj veľkých ti prinášame každý týždeň. Dnes to bude o športe, country, víne, ale aj o dvoch veľkých, žánrovo odlišných festivaloch.

Vo Zvolene, presnejšie v areáli zámku, už v piatok 19.07. od 18:00 odštartuje druhý ročník festivalu, kde vystúpia IMT Smile, David Koller, Jana Kirschner, Korben DALLAS a mnoho ďalších. K dispozícii bude pestrá gastrozóna so sedením a bohatá ponuka, z ktorej si vyberie naozaj každý! V neposlednom rade naberajú koncerty v historickom prostredí úplne iný rozmer. Historická kulisa zámockého nádvoria dotvára dokonalú atmosféru. K dispozícii je vstupné na konkrétny deň, alebo permanentka na celý festival.

117_zcfg9h47dr.jpg

TSUNAMI? Viete čo to znamená? Je to silná prílivová vlna a v tomto prípade energie vo forme skvelej hudby, do ktorej Vás postupne ponoria Martin Santoss, Cypro z V.Y.C a ako hlavný hosť chalan, ktorý si hovorí ELSY! Začíname už o 19:00 hod. Deep Housom, ktorý Vám vytvorí skvelú, letnú atmosféru na Zlatých Pieskoch, a to hneď na pláži! So zapadajúcim slnkom sa tempo a rytmus hudby bude zvyšovať a TY sa môžeš tešiť na tú pravú, letnú párty v podaní Martina Santossa a Cypra z V.Y.C.

117_jmi1hp71zq.jpg

V sobotu ráno od 09:00 sa určite oplatí prísť poprechádzať sa po pešej zóne v Trnave a za „babku“ uloviť dáku parádnu vecičku na Trnavskom Blšáku. Sedemdesiat predajcov a predajkýň ponúkne rozmanité predmety od výmyslu sveta: originálne starožitné kúsky z čias starých rodičov, šaty, detské oblečenie, keramické misky alebo šálky, hodiny, autíčka či veci do domácnosti. Na svoje si určite prídu i vášniví čitatelia alebo zberatelia kníh a za dobrú cenu budú môcť doplniť svoje knižnice.
Skvelá atmosféra pouličného trhu bude doplnená i Swapom rastlín na Nádvorí – výmenou rastlín či ich odrezkov. Je to skvelá príležitosť ako si rozšíriť svoju zbierku izbových kvetín, spoznať nových ľudí a užiť si krásny júlový deň.

117_qqsdn45bui.jpg

Vedel si, že Cífer je najväčšou obcou Trnavského kraja? V sobotu si pripravili Cíferské folklórne popoludnie, vystúpenia začínajú od 15:00, čaká na teba zábava na námestí pred DK Cífer. V programe sa predstavia: Detský folklórny súbor Trnavček, folklórne súbory Oravan, Rovňan, Kriváň a Folklórna skupina Cífer.

117_2s33o6yj05.jpg
Spoznajte, aké vína sa rodia v oblasti Šenkvíc. Toto podujatie sa koná každú sobotu až do konca leta a každý víkend je venovaný inému vinárovi. CARPATE DIEM je názov vinárstva, ktoré sa o teba bude starať tento víkend. Príjemná večerná atmosféra s priateľmi, niečo pod zub a debata s vínom o víne :-)
117_h8juzbzztg.jpg
Nedeľu si rezervujme pre rodinu. Čo môže byť krajšie, ako navštíviť úžasné miesto kde sa prelína história, kultúra a príroda? Toto miesto určite dostane celú tvoju rodinu do pohody a prežijete krásny deň. Ako sa volá toto miesto? Pozrite si video pod článkom a nezabudnite navštíviť ZOO, ktorá sa nachádza v blízkosti zámku .

S príchodom leta sa v Jaslovských Bohuniciach uskutoční ďalší ročník obľúbeného Country festivalu. Aj tento raz sa môžete tešiť na kvalitnú hudbu od domácich, ale aj zahraničných autorov a širokú škálu sprievodných podujatí pre celú rodinu. Ráta sa aj s programom pre celú rodinu – je tu napríklad možnosť ísť na indiánsku výpravu.
Festival je tiež známy dobrou organizáciou a službami pre návštevníkov. Aj tento rok bude k dispozícií stanové mestečko, ktoré pre vás bezplatne pripraví spoločnosť HUSKY.
V neposlednom rade čaro festivalu dopĺňa príjemné prostredie prírodného amfiteátra obce Jaslovské Bohunice.
Keďže ide o poriadny festival tak aj tento trvá od piatku do nedele. Vstupné je príjemných 19€ a deti do 120 cm to majú free. 

Najväčší festival elektronickej hudby je tu. Zemplínska Šírava privíta tento víkend na ploche viac ako 12 000m2 SunDance open air, viac ako 40 DJs na 4 stagoch, stanové mesto, VIP zóna, chill zóna, ako jediný festival prináša SunDance plavby po Šírave na Party boat spolu s top SK a CZ DJs. Uži si tento slnečný víkend spolu s priateľmi na Šírave. Vraj je zopár posledných kusov vstupeniek...
Dnešná ponuka bola vyčerpávajúca tak, ako býva vyčerpávajúci celý týždeň. Je dôležité si vedieť addýchnuť. A čo takto oddych na dvoch kolesách? Na goslovakia.sk nájdeš desiatky cyklotrás prehľadne zoradených podľa obtiažnosti alebo lokality. Klikni na našu SMART Mapu a Objav. Navštív. Zaži.
117_jlbq0elen3.jpg
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 3.12.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať