SK SK

Kam na víkend 26-27 Júl 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

1 hodnotenie
Pred nami slnečný víkend, tropické dni a noci a množstvo podujatí pre všetky vekové kategórie. Vybrali sme to najlepšie čo môžeš navštíviť v rámci víkendového oddychu a zábavy. Koncerty, food fest a tradičné hody. Nakoniec pozývame na krásnu piesočnú pláž na Záhorí, kde sa schladíš v týchto horúcich dňoch a budeš sa cítiť ako pri mori.

Legendárny KONTRAFAKT prichádza po prvýkrát na Ratnovskú zátoku pri ich rodných Piešťanoch. Krásny areál pod holým nebom privíta tieto ikony slovenského Hip Hopu, kde spoločne exkluzívne vystúpia Rytmus, Ego a Anys v priestoroch Bearded Brothers WakeSoul. O ich support sa postará DJ Jay Jay. Tak nezabudni už tento piatok 26. júla v Ratnovciach u "dvoch bradatých bratov".

119_lsgunqr9y2.jpg

Príďte do Šenkvíc za priateľmi a keď nie za priateľmi, tak za príjemnou zábavou! Okrem našich kultúrnych stálic vystúpia aj také skupiny, ako napr. King Shaolin, Elevenhill či Hrdza! Nezabudnuteľná atmosféra pravých dedinských hodov s cigánskou, pivom a vínom, na burčiak si treba ešte chvíľu počkať. Šenkvické hody sú víkendová záležitosť, so štartom už v piatok a koncom až v pondelok večer, malých aj veľkých poteší sobotňajší ohňostroj. Tak kuk na program a vyberte to svoje!!!

119_w3xksqa6bh.jpg

V sobotu pod zámkom v Smolenicicah ťa čaká pútavá koncertná kombináca v podaní Jany Kirschner a skupiny Para! Ostrieľaná hudobníčka ponúka emócie a hudobnú zrelosť. No tiež výnimočný dar bez okolkov vtiahnuť svoje publikum priamo do hudobného deja. Para sa vďaka skvelým hudobným nápadom aj textom teší povesti jednej z najlepších koncertných kapiel na Slovensku.

119_3xx0roaoo0.jpg

Festival BeeFree, najväčší a najstarší letný tanečný event na Slovensku, napíše tento rok svoju ďalšiu kapitolu Festival bude situovaný v úplne novom eventovom priestore Edison Park v Bratislave, kde si na dvoch pódiách užijete to najlepšie z domácej tanečnej scény. Checkuj lineup a uži si to od piatku so soboty v rytme tanečnej hudby a buď free.

119_sowgxm0dj6.jpg
119_7fjskgtbmr.jpg

GRILL & BEER FESTIVAL BRATISLAVA oslavuje umenie varenia a pečenia na ohni a dyme. Šéfkuchári a grilmajstri zo Slovenska, ale aj zo zahraničia, predvedú návštevníkom festivalu, ktorí chcú objavovať a učiť sa o rôznych spôsoboch grilovania a údenia mäsa a zeleniny, svoje grilovacie umenie. Festival je určený pre všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť, zabaviť sa, ale sa aj dobre najesť. Rodiny s deťmi sú vítané!

119_inhmmh7zlv.jpg
Slovensko je krásna krajina, jediné čo jej chýba je more! Netreba zúfať, kúsok od Bratislavy nájdete stredisko Gazárka s krásnymi piesočnatými plážami, priezračnou vodou, množstvom bufetov a možnosťou stanovania priamo na pláži. Stredisko ponúka množstvo aktivít pre mladých i rodiny s deťmi. Tak ak sa ti nechce ťahať na slovenské more do Chorvátska, stačí navštíviť Záhorie a stredisko Gazárka. V týchto teplých dňoch to určite neobanuješ.
119_cb88g4bijl.jpg
GoSlovakia ti ponúka more zážitkov a podujatí, ktoré ťa vyťiahnu z domu, spoznávať krásy našej krajiny. Tak Objav. Navštív. Zaži. spolu s nami. 
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať