SK SK

Kam na víkend 10-11 august 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Leto sa nám prehuplo do svojej druhej fázy, snáď ste si ho doteraz užívali, pretože my áno. Čo prinesie tento víkend? Ak sleduješ náš web tak máš prehľad a vieš o každom podujatí, či zaujímavom mieste. Momentálne ponúkame asi 500 podujatí po celom slovensku a výber na tento víkend je o pár riadkov nižšie. Ideme na to.

Dnes vyberieme z našej sekcie podujatia dva open air festivaly, romantiku na Trenčianskom hrade, ale mysleli sme aj  na zábavu pre našich najmenších. Čo však nikto nečakal tak v Trnave sa zídu na jednom pódiu kapely Queen, AC/DC, U2 a Pink Floyd, samozrejme revival :-). Ukážeme si, ako môžete vďaka goslovakia objavovať krásy slovenska na dvoch kolesách.

Najväčšie podujatie tohto víkendu je určite festival Grape s návštevnosťou 20 000, čo je už riadna masa aj na kapacitu Piešťanského letiska. Lístky sú beznádejne vypredané. Pozrite si aftermovie z minulého roka. Ak ste to s lístkami stihli, tak sa máte na čo tešiť a vy čo lístok nemáte, nezúfajte, máme pre vás náhradný program kúsok od Piešťan

Ako znie náhradný program za Grape? No predsa Červeník 2019, nie je to síce tak nabité zahraničnými headlinermi, ale Desmod, Iné Kafe, či Gladiátor sa určite postarajú o skvelú zábavu. Amfiteáter v Červeníku ,otvorí svoje brány v piatok, aj v sobotu okolo 15:00 a baviť sa môžete až do neskorých nočných hodín. 
122_6a34mls86l.jpg
Masa ľudí na festivaloch nie je nič pre teba? Alebo tento víkend chceš zažiť vo dvojici, možno aj trochu romantiky? Jednoznačne treba navštíviť mesto Matúša Čáka a jeho Hrad. V piatok aj v sobotu 9. a 10. augusta máš poslednú šancu navštíviť Trenčiansky hrad v nočnej žiari svetiel. Toto divadlo zažiješ už len tento víkend medzi 19:00 a 23:30Nočná prehliadka Trenčianskeho hradu je skvelou voľbou na nevšedný zážitok či romantické rande.  
122_8wkbnppk8z.jpg

Hovorí sa, že smiech je najlepší liek. A keď je to v spojení s našimi deťmi, niet asi lepšieho pocitu. Divadlo ZáBaVKa pre vás pripravilo, rozprávkovú prehliadku hradu Beckov! Počas prehliadky, sa pred vašimi očami odohrá interaktívny hradný príbeh: Smiech je najlepší liek alebo Ako šašo kráľovstvo zachránil! Rozprávkové divadlo sa koná 10. a 11. augusta celý program nájdeš tu.

122_1935p6i4gw.jpg
Existujú skladby, ktoré letia jedno leto a o rok o nich nikto nevie, potom sú tu stálice ktoré budú počúvať ešte naše deti. Na týchto skladbách sme vyrastali, prípadne na nich vyrastali ešte naši rodičia. Medzi tvorcov takýchto skladieb určite patrí U2, Queen, Pink Floyd, či AC/DC. Žiaľ tieto kapely sa už nikdy nestretnú na jednom pódiu, ale ich revival verzie prídu v sobotu 10. augusta o 15:00 do Trnavského amfiteátra na Amfik Rock Fest. 
122_rhct55pmo9.jpg

Máš rád aktívne trávenie svojho času? Čo takto bicykel. V našej sekcii cyklotrasy nájdeš množstvo skvelých trás s rôznou náročnosťou. Ak rád spoznávaš na dvoch kolesách a si z okolia Trnavy, určite sa pozri na podujatie ktoré sme pripravili spolu s obcou Zeleneč a miestnym zoskupením obcí Mikroregiónom 11+. Viac sa dozvieš na nasledujúcom linku "Spoznaj mikroregión na kolesách".

Ak ti niečo v našom filtri chýbalo alebo máš zaujímavý námet napíš nám na info@goslovakia.sk. Nezabudni, že celý zoznam podujatí nájdeš v sekcii podujatia na stránke goslovakia.sk.

zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať