SK SK

Kam na víkend 5.-6. október 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Listy zo stromov pomaly začínajú opadávať a ako by povedal klasik dni ozimjevjajú, môžme pozorovať snáď všetky sprievodné úkazy jesene. Ale o tom náš filter podujatí nie je. Je o kvalitnom trávení víkendu a ako ho čo najlepšie stráviť sa poďme pozrieť. Tento víkend nás čaká food fest, festival divadiel, šarkaniáda a veľa ďalšieho

Pozývame ťa na 2.ročník festivalu SCENA. Cez víkend 4. - 6. októbra 2019 budeš mať možnosť vidieť festival nezávislých divadiel, ktorý prináša do Trnavy alternatívne, tanečné a bábkové predstavenia najprogresívnejších nezávislých divadiel zo Slovenska a Čiech. Za dôraz si kladie ponúknuť predstavenia pre všetky vekové kategórie.
Ponúka divákom nekomerčnú tvorbu, ktorá im prináša nevšedné zážitky z predstavení. Počas festivalu ožije centrum Trnavy divadlom, ktoré si môžu návštevníci pozrieť nielen v kamenných stánkoch- KC Malý Berlín a Divadlo Jána Palárika, ale prejde aj do ulíc- Nádvorie a Park A. Bernoláka, ponúknu program hlavne pre rodiny s deťmi.

128_vizrndd3wk.jpg
128_w2xwis7pmp.jpg

Ak už budeš sýty divadelnej kultúry ale v žalúdku bude škŕkať určite odporúčame festival pouličného jedla. Po úspešných troch FOOD FESToch , ťa pozývame na štvrtý. Ak si milovník jedla a rád sa zabávaš, nesmieš chýbať. Opäť sa budú podávať tie najlepšie streetfoodove vychytávky! Tešiť sa môžeš na nových predajcov, aj na bohatý program. Počas všetkých dní budú prebiehať súťaže, workshopy, zábavné aktivity pre všetkých. Tento krát sa uvidíme pred CITY PARK TRNAVA od piatka až do nedele 04.10. až 06.10.2019.

128_dwgii5a6r7.jpg

 Máš rád víno a chceš si užiť posedenie vo vinici, tak príď na druhý a posledný Piknik vo vinohradoch v Pezinku pod Starou horou v tomto roku, ktorý sa uskutoční v sobotu 5. októbra. Vychutnať si budete môcť vínka od miestnych vinárov v prostredí vinohradov, ktoré budú v tomto období už žiariť rôznymi jesennými farbami.

128_kpqkjezhze.jpg

Nezabudli sme ani na tých čo sa chcú riadne vyskákať. Na Slovensko zavíta po niekoľkých rokoch holandská hviezda svetovej trance scény MARK SIXMA, ktorého hudba je veľmi známa na tanečnej scéne v celosvetovom meradle. Mark sa narodil a vyrastal v hlavnom meste tanečnej hudby – holandskom meste Breda z ktorého vyšli mená ako Tiësto, Hardwell a mnohí iní. Na akcii zahrajú aj legendy slovenskej scény Milan Lieskovský a všetkým návštevníkom klubov v Trnave a okolí dobre známy DJ Stanley. V sobotu 05.10. sa teda vidíme v Bratislavskom klube Babylon. 

128_jxmrkdi4ed.jpg
Nedeľu si oddýchnime, alebo ju venujme našim najmenším. Obec Cífer si pripravila detské podujatie s názvom Šarkaniáda. Od 15:00 vo Farskej záhrade je pripravený bohatý program. Sú pripravené mnohé súťaže, treba si len priniesť šarkana. Táto nedeľa sa bude niesť v rodinnom duchu, takže mamičky treba pripraviť chutné občerstvenie, napiecť koláče a ide sa lietať.
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať