SK SK

Kam na Helloweensky víkend

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Ahoj naj strašidelnejšia noc v roku sa nám blíži, poďme sa teda pozrieť ako tento HELLOWEENsky víkend stráviť. Ktoré akcie navštíviť s priateľmi, s rodinou a kam zobrať napríklad frajerku.

Keď som dnes pozeral aké podujatia sú pripravené na HELLOWEEN, a mal som vybrať to najlepšie bolo to veľmi ťažké. Každý klub, podnik, či detský kútik v nákupnom centre má pripravenú nejakú super SCARY HELLOWEEN akciu. Preto som siahol na overené kluby, interpretov a akcie, ktoré zaručene nesklamú. Určite si však pozri všetky podujatia, aby si si vybral to správne, klikaj na GoSlovakia podujatia.

Našu cestu za zábavou a zážitkami začneme už vo štvrtok v Heroes Laser aréne v Trnave. Ľudia z Heroes sú kreatívni a verím, že ich štvrtková HEROES HALLOWEEN NIGHT nesklame. 

Na Helloweensku noc sa chystá každé mesto a Piešťany nebudú výnimka. V hoteli EDEN sa chystá "Helloween lajfka" s DJ Sonic, mal som tú česť s ním, a viem, že nepokazí párty. Takže Piešťany sa stretnú v Edene...

Ak sa ti nechce čakať s tvojou maskou do večera a si z Bratislavy, tak v Mrte-cyber Coffee na Obchodnej 10 môžeš prísť žúrovať už od 17:00 na Halloween Warm Up, ktorý prejde v noci do Night Call Party.

140_40m73n04zl.jpg

Kde bude ten najlepší Helloween? Názov klubu to dokonca napovedá po celý rok. Masquerade Halloween - Najlepší Halloween v meste. Je to Masquerade v starom centre. Bývali tu epické žúrky, tak verím, že ani na Halloween nesklameš Masquerade. Tradične štvrtok, piatok a sobota od večera do rána, vás privíta ples príšer.

V Trnave okrem bájneho legendami opradeného HORROR HOUSU na Štefánikovej 15, ktorý ak ste nenavštívili tak tam utekajte, pretože toto je zábava svetového formátu. Ale poďme k Halloweenskym akciám. Štvrtok je tu ďalšia MAD párty, ktorá zaznie v K-Klube na Hlavnej ulici. Je to multižánrová dance akcia, kde zaznie asi všetko, čo by ste čakali z minulosti až po súčasnosť. 

Vráťme sa ešte do Bratislavy do legendárneho The CLUB, vo štvrtok bude určite natrieskaný, hovoria o "FREAKY THURSDAY" niekedy je to tam strašidelné aj mimo Helloweenu... 

Je toho dosť, ak si nenašiel klikaj SEM a nájdeš stovky podujatí z celého Slovenska

140_9vzbilvatc.jpg

V piatok, keď sa vyspíš a nebude ti strašidelne z tých všetkých Hellowenskych akcií, tak sa zober do Bojníc na večernú prehliadku zámku. 1. a 2. novembra vo večerných hodinách ťa zámkom prevedie Bojnický svetlonoš.

Z Bojníc si to namier v piatok rovno na Banskú Bystricu, do Ministry of Fun zavíta DJská dvojica, ktorá momentálne sedí na 31. mieste svetového rebríčka pre rok 2019. Na jar mali koncert v Bratislave, avšak prišiel len jeden z nich. V Banskej sa možno objavia obaja, poznáme ich ako VINI&VICI.

140_u2cohurqx7.jpg

Sobota od 16:00 do 20:00 Trenčiansky hrad a akcia NEBO, PEKLO, KRAMPUS. Večerná prehliadka hradu s čertovsky mrazivou atmosférou. Sprevádzať ťa budú anjeli, bytosti a čerti z umeleckého zoskupenia KRAMPUS. Zimomriavky zaručené... "Kto sa bojí, nech nejde na hrad!"

Aby sme však nezabudli o čom tieto dni budú, pripomeňme si našich blízkych, priateľov, ktorí nás opustili. Zapáľme za nich sviečku a zaspomínajme na chvíle s nimi. Človek nikdy nezomrie, pokiaľ žije v srdciach iných. V obci Šenkvice spomínajú takto, Pietna spomienka.

Tak veselý Helloween strašidielka :-)

140_yf2j870bol.jpg
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 3.12.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať