SK SK

Kam na víkend 16-17 November 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Všimli ste si už vianočné stromčeky v obchodoch??? Ja už hej a dosť ma to vystrašilo. Opäť nastal čas kedy konzum má ruky hore a ústa v širokom úsmeve. Viete čo má pre mňa najvyššiu cenu? Sú to zážitky, ktoré prežijete so svojimi priateľmi, partnerom, rodinou, či deťmi. Poďme sa teda pozrieť aké zážitky na nás čakajú tento víkend. Aby som nezabudol všetky podujatia si môžete pozrieť už aj na našej mobilnej aplikácii v App Store a Obchod Play pod názvom GoSlovakia.

 V piatok prichádza ďalšia veľkolepá šou do Levíc. na Zimnom štadióne sa predstaví Ruský Cirkus na ľade. Neobyčajná feéria svetla, osobitne pre šou vytvorená hudba, farebné kostýmy, fantastické čísla, špeciálne efekty a samozrejme neprekonateľné majstrovstvo artistov tvoria veľkolepý svet Ruského Cirkusu na ľade. Šou Triumf predstavuje spojenie všetkých žánrov súčasného cirkusového umenia, na veľkolepej ľadovej ploche vystúpia žongléri, akrobati, iluzionisti, gymnasti a samozrejme klauni. Všetky svoje čísla artisti predvedú na korčuliach na ľadovej ploche.

Zdroj: Mesto Levice
145_vc6o3ztpjt.jpg

Niekedy si ani neuvedomujeme aké pamiatky a sviatky si pripomíname, povieme si hlavne, že je voľno. Veľmi dôležitý sviatok pripadol tentokrát na nedeľu. Je to 17. november a oslavujeme 30 rokov od revolúcie. Čo nám tento dátum dal? Pre mnohých to najcennejšie. Je ňou sloboda. Ak je niečo súčasťou našich každodenných životov berieme to ako samozrejmosť, až keď o to prídeme uvedomíme si, čo sme stratili. Kto by chcel stratiť slobodu? Aj keď občas s názormi okolia nesúhlasíme, prosím rešpektujme ich v opačnom prípade by to mohlo skončiť ako v Orwellovom románe 1984 a to nikto nechce. 

V Trnave sa spojilo mesto s viacerými súkromnými aktérmi a pripravili podujatie POCTA SLOBODE, celý program nájdete aj na našom webe pod týmto podujatím. Program trvá celý víkend a bude pokračovať v Divadle Jána Palárika, Západoslvenskom múzeu, Nádvorí súčasnej kultúry a ďalších miestach po celej Trnave.

Zdroj: Facebook
145_7qa52c4tww.jpg
Prichádza čas zabíjačiek, tlačenky, huspeniny a jaterničiek. Ak si riadny mäsožravec v sobotu od 15:00 si prídeš na svoje. V "kulturáku" v Križovanoch nad Dudváhom na teba čaká to najlepšie, čo miestni majstri nachystali.  Seniorov určite poteší skupina Bučančani, tak vezmi aj rodičov, či starých rodičov nech sa zabavia. Ochutnávka zabíjačkových špecialít už túto sobotu.
145_le1vhzjk1c.jpg
Zdroj: Facebook (13.11.2019)
Máte v rodine Katarínu, tak určite vieš, že 25. novembra je Kataríny. S týmto menom sa spája čas "Katarínskych plesov". Obec Špačince si jeden prichystala na sobotu 16.11.2019. Je to už 17. ročník a zábava vraj býva legendárna. Tak ak máš chuť a partnerku zavolaj si na číslo na plagátiku a o program na sobotu večer máš postarané. 
145_w6tyfuz5s0.jpg
Zdroj: Špačince (13.11.2019)
Slobodu sme oslávili, najedli sme sa na zabíjačke a čo teraz? Čo takto spáliť zbytočné kalórie na párty? Jednu takú čo bude trvať do nedeľného rána ti viem odporučiť. V "opici" alebo ak chceš Monkey klube sa predstaví klubová stálica EMTYDEE, ktorý zahrá elektronické klubovky. Sekundovať mu však bude Paul La Poyd, keďže Paľo je z crew čo si hovoria "Idem na TECHNO", jeho mixy budú vytláčať okenice na tomto klube do skorého rána. Tak čo vidíme sa na EMTYDEE in the HOUSE v Monkey klube túto sobotu?
Zdroj: Facebook
145_kkbasonk1b.jpg
Zdroj: Facebook (13.11.2019)

Skvelá divadelná komédia KLIMAKTÉRIUM prichádza v nedeľu do Cífera. Hrdinky našej inscenácie – Pamela, Kristína a Žofia – sa stretávajú na narodeninovej oslave Mariky – jednej z nich. Aby sa nielen zabávali a rekapitulovali svoj doterajší život, ale aby sa povzniesli nad problémy, ktoré im prináša všedná každodennosť, strata práce, chlapi, ich deti, zdravotný stav a starnutie. Lebo ten údel postretol každú z nich a navzájom ich spája! Naše hrdinky sa majú rady – ale si aj jedna druhú s chuťou doberajú. Vedia si zo seba vystreliť! Samu seba však žiadna neberie príliš vážne. Vzdorujú svojmu osudu. Čím? Humorom a sebairóniou. Nič im nie je sväté. Predovšetkým nie ich vek, vzhľad a váha. Bavia sa a spievajú o neľahkom údele súčasnej ženy. Príď sa zabaviť do kulturáku v Cíferi 17.11.2019 od 18:00. 

145_80fylejyex.jpg
Zdroj: Facebook (13.11.2019)
V nedeľu nepremýšľaj nad prácou, čo ťa čaká v pondelok, uži si to ešte! Napríklad v Zelenči v kultúrnom dome o 18:00 vystúpi známa skupina Fragile. 
145_9mkkwcuosh.jpg
Nenašiel si čo si hľadal? všetky podujatia, tipy na výlety a zážitky nájdeš na našom webe goslovakia.sk. Najlepšie však spravíš ak si nainštaluješ novú APLIKÁCIU pre Android  aj IoS. Stačí ak oskenuješ QR kódy nižšie a máš ju. Sľubujeme, že už ti žiadna zábava neujde.
145_qum1svirwa.jpg
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 3.12.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať