SK SK

Kam na Silvestra 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Ako si prežil Silvestra minulý rok? Nuda pred telkou, chlebíčky, šampanské a po polnoci si išiel spať? Tento Silvester to môže byť o niečom inom. Pripravili sme si výber tých najlepších Silvestrovských podujatí z celého Slovenska. Zakusni sa do toho a vyber si kam pôjdeš s partiou, či polovičkou. PF 2020 vo veľkom štýle.

Náš veľký Silvestrovský filter začneme v metropole východu. Košice si pripravili veľkolepú show v Hoteli Bankov. Hollywood a filmoví superhrdinovia, tanečná skupina Grimmy Dance Company a večne žijúci Michael Jackson. K tomu jedlo, pitie a tombola až do rána. 

Prívlastkom najzábavnejší Silvester sa hrdí najstaršia Košická akcia a tou je Silvester Bužňa 2019. Klasická Silvestrovská zábava v oldies disco štýle v historických priestoroch Domu umenia. Do rána sa budeš zabávať na najväčšie hity nielen s Funky Monkeys DJS, ale aj so špeciálnymi hosťami – speváčkou Nicole McCloud (USA), skupinou Los Masakeros (SK), Grimmy Dance Show a ďalšími. Samozrejmosťou je jedlo, prípitok a tombola...

Aj Retro Cult club má pripravený silvester. Sľubujú skvelú párty a bohatú tombolu. Vraj DJ Carlos pripraví tú najlepšiu hudobnú nádielku. Tak mu držíme palce nech zábava trvá minimálne do 5:00, prípadne nech sa Košický Retro Cult club stane tým správnym miestom na posilvestrovskú afterpatŕty. 

Lampa!!! Tak košičania prezývajú disco pub Lampáreň, aj tu si pripravili Silvestrovskú disco tešenicu. Čaká ťa skvelé jedlo, šampanské, aperitívy, diskotéka a tombola! Obvolaj čaje a šracov, zo svojej party a rezervujte stoly nech nezostanete pred podnikom na ocot. 

159_23b78xi3yg.jpg

Trebalo by še aj Prešovu povenovac. Tak dvojka v našom zozname bude Prešov. Mesto si pripravilo bohatý program na námestí. V rámci POhodových vianoc, vyvrcholia oslavy novoročnou zábavou kde zahrajú Helenine oči, Chiki Liki Tu-a, Šarišanci a všetko sa to zavŕši ohňostrojom. Ak ale nechceš aby ti bola "bars žima", tak jasnou voľbou bude návšteva clubu.

Encore The Club v Prešove sľubuje najlepšiu hudbu a zábavu od Tatier až po Ukrajinské hranice. Skvelá noc plná top hitov z celého roka ako aj overené klasiky od DJ Roman ťa určite dostanú do tej správnej silvestrovskej nálady, tak neváhaj a rezervuj si svoje miesto v predstihu.

159_4y94k83jye.jpg

Čo tak trošku hýčkania a opatery na Silvestra. Silvestrovský pobyt vo Vysokých Tatrách v Grand Hoteli Bellevue. Pobyt je možné si rezervovať od 29.12.2019 do 02.01.2020. Oddych v bazéne, lyžovačka super jedlo a rozlúčka so starým rokom v grand štýle. Krištáľový Silvester s Darou Rolins a Michaelom Szatmarym je určite dobrá voľba. 

Ak už sa chystáš do hôr a na Silvestra budú tvoje súradnice v okolí Chopka, neprepásni Silvestrovský downhill slide. Dopravný prostriedok je na tvojom uvážení. Fantázii sa medze nekladú. Veď najlepšie sa to šmýka na obyčajnej igelitke :-), nezabudni ju po zjazde hodiť do triedeného odpadu...

Na prelome rokov bude určite zima. Predstava tepla, vody a plážovej párty v plavkách, skoro ako na Miami. Reč je o Bešeňovej. Tešiť sa môžeš na najlepšie ťaháky legendárnej skupiny QUEEN, v podaní slovenskej kapely QUEEN SHOW, alebo na zábavu v podaní oldies party v stane zábavy. Mrkni videopozvánku na Silvester 2019 v Bešeňovej, tak teda PF 2020 ako na pláži. 

Pomaly sa dostávame do Banskej Bystrice. Čo si pre nás pripravil Najväčší klub na Slovensku? Žiadne formálne oblečenie, len veľká párty. To je Silvester 2019 v Ministry. Za mixom sa vytriedajú DAVE & EMTY, MUSTEE, ANNDY, počítaj, že žúrovať sa bude do rána.

Na námestí sa nachádza aj známa Klubovňa, dobré jedlo, pivo a DJ sa postarajú o silvestrovskú zábavu. Z podniku je to na skok na námestie odkiaľ môžeš sledovať novoročný ohňostroj.  

Zachcelo sa ti na Silvestra zavrtieť bokmi? Bystrica má no liek, je to Latino music Silvester v LOCO clube. Noc plná horúcej latino hudby. Rezervuj si stôl už teraz. Celú noc ti tie najlepšie Latino Hity bude servírovať DJ MUNA. Na každého čaká polnočný prípitok a samozrejme ďalšie občerstvenie.

Ak si ešte nebol v Ministry tak to musíš napraviť, tým najlepším časom je určite SIlvester 2019. Aby sme ťa trochu namotali, tak si pozri aftermovie z vystúpenia NERVO. 

Čo nám ponúkne Žilina? Na začiatok tu máme opäť dve oldiesky. Na výber je Villa Nečas, ktorá ponúka krásne prostredie, sľubujú program a hity 60. až 90. rokov. Podobná akcia sa chystá v River clube. DJ, program tombola, nejaké to jedlo, víno, prípitok, veď to poznáte. Villa nečas prosí aby sa dodržal dress code časov minulých. Tak teda neviem, žeby menčestrové sako a neforemné nohavice???  Hrať bude DJ Roger a Feri. Vo ville Feri a Roger pri rieke, ale podľa toho sa asi nebudete rozhodovať. Vyzerá to tak, že vo Ville Nečas treba kombináciu aj s ubytovaním, takže žilinčania asi zvolia River club. 

V Space bare podľa nápisu na plagáte idú oslavovať, že sa nám opäť podarilo obehnúť okolo slnka. Tombola s televízorom, fľaša sektu na stole a konzumné 20 € znie veľmi dobre. 

159_mbqko29dww.jpg

Presunieme sa pod hrad, asi už tušíte, že ďalším mestom na Silvestrovanie bude Trenčín. Ukončenie roka ako v bavlnke ponúka Hotel Elizabeth. Tento azda najluxusnejší hotel v Trenčíne si pripravil pobytové balíčky na 2 - 4 dni, "trenčania" však nemusia zúfať. Hotel ponúka predaj aj samostatných vstupov na SIlvestrovský večer za 85 €. Za svoje peniažky dostanete večeru, tombolu, kapustnicu, bohatý program vo forme kapely, cimbálovky a do rána bieleho bude hrať DJ. 

Aj v Cuban style bare La Libertad oslavujú. Rieka šampanského, misy tropického ovocia a kotol kapustnice to sľubuje plagátik baru a Matúšovej 10 v Trenčíne. Samozrejmosťou sú horúce rytmy latina. 

Elements cocktail and coffee ponúka silvestrovskú zábavu vo svojich priestoroch a vraj majú aj outdoor stan kde sa koná aj predvianočný masaker 20.12.2019. Trenčania tento podnik obľubujú a zábava na Silvestra určite nesklame.

Taktiež mesto Trenčín si pripravilo vítanie nového roka na námestí, headlinerom vítania nového roka budú Duchoňovci, a čo tak iné by mohli hrať ako Karla Duchoňa. Vraj bude aj ohňostroj :-)

159_8hi1pi96j2.jpg

Presunieme sa južnejšie smerom na Bratislavu. V ceste nám stojí Malý Rím, vlastným mestom Trnava. Aj v tomto meste majú svoj podnik s názvom Elements, tak ako v Trenčíne. Trnavský Elements je novootvorená reštaurácia pri zrekonštruovaných hradbách. V tejto reštaurácii výborne varia, aj Silvestrovské menu bude určite lahôdka. Pripravili si živú hudbu v podaní skupiny Trinity a skvelej huslistky Barbory Botošovej. 

Len pár krokov od reštaurácie Elements sa nachádza severná veža trnavských hradieb. V nej pred pár mesiacmi otvorili novú kaviareň "Veža". z tejto pamiatky je krásny výhľad na mesto a silvestrovský ohňostroj. Za vstupné 50 € toho dostaneš naozaj dosť. Stačí pozrieť ich leták a zo všetkých chlebíčkov, mís, rezňov sa ti zatočí hlava. Hudobný hosť a DJ je samozrejmosťou. 

Najväčší Trnavský hotel kúsok od hlavného námestia každý rok pripravuje tematický Silvester. Pre tento rok si Holiday INN v Trnave vybral ako tému Las Vegas, atmosféru kasína, živých hier, hudby a zábavy. Kapacita priestorov, kvalitná kuchyňa a dobré recenzie z minulých rokov sú zárukou správnej voľby. Pri cene 59 € za dobrú zábavu to stojí.

159_7y5545542j.jpg

Ešte predtým ako sa pozrieme do nášho hlavného mesta spravíme si zastávku v Nitre. Ak máš rád hudbu tanec a si milovník parties, v Nitre je jasnou voľbou Luna BAR.  DJ Mairee ako slovenská stálica klubovej scény sa postará o poriadnu nálož EDM, House a Techna. Ak chceš predsilvestrovský warm-up, tak ťa Mairee pozýva na vianoce 24.12. do Bratislavského klubu Masquerade. 

Penzión ARTinn si pripravil ALL INCLUSIVE Silvester. Za cenu lístka 60,-€ máš jedlo, víno, pivo a tanec. Hrať bude DJ a cigánska ľudová hudba.  

159_jl8uawk1v4.jpg

Vitaj v Bratislave! Hneď na začiatok sa pozrieme na Silvestrovskú akciu vo veľkom štýle. WATCH.TASTE.GROOVE., to je heslo snáď najspektakulárnejšej reštaurácie v hlavnom meste. Na Novom moste sa vo výške 85 metrov týči UFO. SIlvester v tejto reštaurácii patrí k nezabudnuteľným zážitkom. 10 chodové degustačné menu, program a ohňostroj z vyhliadkovej plošiny to je UFO na prelome rokov. 

Kto by nepoznal Trafo. V budove Erdődyho paláca v absolútnom centre Bratislavy sa nachádza táto legenda nočného života. Silvester býva jednou z najlepších parties v tomto klube. 

V starom meste je množstvo podnikov ktoré teba a tvoju partiu na SIlvestra nesklamú, pred polnocou sa môžeš tešiť na každoročný veľkolepý ohňostroj odpaľovaný z lode na Dunaji. 

159_jr4f1gu4ll.jpg
Veselého Silvestra a všetko dobré do nového roku, praje tím GoSlovakia.
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 16.12.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať