SK SK

Sladkosti zo slovenského medu, to je BEELOL

Saška Mišiková

0 hodnotení
BeeLol je zaujímavý projekt, ktorý pochádza priamo z Trnavy, konkrétne z Trnavského športového centra. Vyrábajú cukríky a lízanky výlučne z prírodných surovín – bez konzervačných látok, umelých aróm, farbív, či príchutí. Ingrediencie získavajú od regionálnych dodávateľov a včelí med pochádza od slovenských včelárov. Ak hľadáte chutné a zároveň "zdravé" cukrovinky, beeLol je pre vás tá pravá voľba.

Samozrejme treba spomenúť, že aj napriek zloženiu, lízanky a cukríky od beeLol sú aj tak sladkosťami, ale keď už máme chuť na sladké, je určite lepšia voľba siahnuť po cukrovinke bez chemických prísad, konzervačných látok a umelých aróm.

Zdroj: BeeLol (11.2.2020)

Celé to začalo v hlave Romany Machovej, ktorá skončila so svojou prácou a chcela preraziť v niečom vlastnom a našla dieru v trhu, keďže pred rokom 2011 sa u nás nenachádzali žiadne cukrovinky podobné tomuto zloženiu.
V ich cukrovinkách sú len prírodné suroviny. Príchute sú dosiahnuté bylinkami, sušeným ovocím, koreninami a prírodnými silicami. Okrem toho sú ručne vyrábané. Každý, kto si kúpi ich výrobok, dá ako keby prácu niekoľkým ľuďom v našom regióne. Všetky ich cukrovinky sú vyrábané s veľkým rešpektom k životnému prostrediu, pretože sú zabalené v špeciálnych eko obaloch, ktoré sú  voľne rozložiteľné v prírode a recyklovateľné.

Zdroj: Instagram (11.2.2020)

Aby sme si to celé zhrnuli, cukrovinky od beeLol neobsahujú žiadne umelo vyrobené ingrediencie, ani umelo vyrobené vitamíny, obsahujú slovenský včelí med, skutočné sušené bylinky a prírodné silice, vyrobili ich ľudia z nášho regiónu, ich kúpou teda vy ako zákazník prispievate k lepšej zamestnanosti, obsahujú viacero ingrediencií, ktoré nakupujú na Slovensku, a teda aj ich samotná výroba podporuje zamestnanosť v regióne, vyrába ich slovenská firma a chutia vynikajúco.
Výrobcovia nechcú zaháľať a stagnovať a preto chcú naďalej vylepšovať receptúru už existujúcich výrobkov, skúšať nové príchute cukríkov a lízaniek. Dokonca začali vyvíjať receptúru na želé cukríky.

Zdroj: Instagram (11.2.2020)

Myslíme si, že by malo byť takou našou samozrejmosťou podporiť projekt, ktorému záleží na životnom prostredí a kvalite a pôvode ingrediencií, ktoré používa, vo svojej výrobe. Spolu podporíme životné prostredie a zároveň aj malých šikovných podnikateľov na Slovensku.

Zdroj: Instagram (11.2.2020)
zdieľaj na
Spracoval: Saška Mišiková
Aktualizované dňa: 8.6.2020
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať