SK SK

Saška Mišiková

0 hodnotení
Možno ste nevedeli, že existuje ovocie, ktoré ostáva čerstvé a zároveň sa nekazí, ktoré si nemusíte umývať ani krájať. Ide o mrazom sušené ovocie, ktoré nemusíte mať ani v chladničke. Lyofilizácia je spôsob spracovania a uchovania ovocia, ktorá je známa už dlho. Značka Brixproducts ponúka prémiové naturálne a organické produkty z kontinentálneho ovocia, zeleniny a húb.

Celé toto umenie je kombináciou tradičného poľnohospodárstva so sofistikovanými metódami spracovania plodov. Vytvárajú vysoko kvalitné produkty s nezameniteľnou chuťou a vôňou, ktorá vás dostane. Ovocie BRIX – Grown for flavour má vysoký obsah minerálov, stopových prvkov a prirodzených cukrov. Za všetkým stoja šikovný slováci z Prievidze, ktorí svojimi produktami dnes bodujú aj v zahraničí, najviac na území Veľkej Británie.  Ich výrobky pochádzajú z nedotknuteľných oblastí Jablanca, Rasina a iných odľahlých oblastí Srbska bez enviromentálnej záťaže.

Zdroj: www.tophoreca.sk (15.2.2020)

Plodiny sú pestované farmármi tradičným organickým spôsobom so zameraním na rast a zrelosť úrody, alebo sú ručne zbierané na miestach, kde prirodzene rastú v ideálnych klimatických podmienkach už niekoľko storočí. Mrazom sušené ovocie je neuveriteľne zdravé. Proces lyofilizácie nevyžaduje žiadne konzervačné látky alebo prísady a je 100 % čisté a čerstvé, so zachovaním všetkých živín. Pri tomto procese je voda odstránená, a preto je ovocie veľmi ľahké. Na každých 100g je potrebné 700g až 1000g čerstvého ovocia.

Zdroj: https://brixproducts.com/ (15.2.2020)

Vďaka kvalitnému spracovaniu a procesu lyofilizácie si ovocie BRIX zachováva farbu, chuť, arómu a takmer identickú veľkosť ako čerstvé ovocie. A to najdôležitejšie -  aj všetky nutričné hodnoty. Je plné vitamínov a minerálov, karoténoidov, omega 3 a 6 – mastných kyselín, antioxidantov a obsahuje vlákninu s nízkym glykemickým indexom. Spĺňa štandardy RAW a GMO FREE, môžu ho konzumovať aj vegáni, celiatici, gurmáni a všetci spotrebitelia, ktorí hľadajú kvalitné výrobky a plnohodnotný chuťový zážitok z tejto poctivej a zdravej potraviny.

Zdroj: Ovocie (15.2.2020)

Celá ich  produkcia je starostlivo a dôsledne kontrolovaná, vhodne roztriedená, individuálne kalibrovaná a jednotlivo spracovaná. Ich vízia je byť silnou značkou venovanou inovácii, rastu a udržiavaniu dôvery svojich spotrebiteľov. Cieľom ľudí v Brix je vyrábať potraviny najvyššej kvality obsahujúce nič iné než 100% zdravých ingrediencií a prispievať k zdravému životnému štýlu ľudí.

Zdroj: www.beautywoman.sk (15.2.2020)
Na záver vám ku článku prikladáme video, ktoré vám ponúka bližší náhľad k ťažkej práci, ktorá stojí za týmito zdravými produktami ovocia, zeleniny a húb.
zdieľaj na
Spracoval: Saška Mišiková
Aktualizované dňa: 8.6.2020
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať