SK SK

Drinkera SK dáva nápojom život

Saška Mišiková

0 hodnotení
Drinkera SK je producent slovenských značiek sirupov Domáci ovocný hostinec & Bylinná revolúcia a známeho sypaného čaju Domáci čajíček. Medzi ich priority patrí rozmanitosť a jedinečnosť. Zameriavaju sa na nápoje, ktoré sú pripravované z prírodných surovín, charakterizuje ich jednoduchá príprava a prinášajú skutočnú čistú chuť a nezabudnuteľný pôžitok.

Nápoje bez náhrad a kompromisov, chuť prírody v každom pohári. Aj takto by sa dal nazvať ich spoločný cieľ. Vízia projektu Drinkera SK je distribúcia originálnych surovín na jednoduchú prípravu chutných nápojov. Nech každý môže piť to čo mu chutí tam kde rád chodí. Ich vášeň sú nápoje. Tento projekt predstavuje tím ľudí, ktorí sa spojili do jedného projektu, aby priniesli niečo originálne. Každý z nich je jedinečný a disponuje originálnymi talentami a vlastnosťami. Ich spojením vznikla, žije a neustále sa rozvíja značka Drinkera SK, ktorá sa rozvíja vďaka originálnym produktom a kreativite. Definuje ich hlavne hravosť, radosť a priateľský prístup.

Zdroj: google (25.2.2020)

Najviac sa venujú distribúciou sortimentu pre prevádzky hotelov, reštaurácií, kaviarní, barov a podobne. Medzi ich spokojných obchodných partnerov patria aj detské svety, kúpeľné zariadenia a nie je vylúčené, ba skôr dosť možné, že si na nich budete pochutnávať aj na priateľskej návšteve u susedov. Sú toho tvrdenia, že svet gastronómie je práve o tom, aby svojim zákazníkom ponúkli priestor, kde sa môžu cítiť pohodlne, nevšedne, očarení radostnou tvorivosťou. Cieľom, ktorý ich poháňa vpred je to, aby takýto priestor vytvárali. Radi by vás pozvali do nápojového sveta, ktorý oplýva originalitou a atraktivitou. 

Zdroj: Facebook (25.2.2020)

Projekt Drinkera SK spolupracuje aj s anglickým producentom Beyond the Bean Ltd., ktorý je známy produktami značky Zuma, Sweetbird či Cosy Tea. Všetky produkty  tohto producenta podliehajú kontrole Vegetariánskou asociáciou a vybrané nápoje vlastnia aj vegánsky certifikát, vďaka čomu majú obchodní partneri  istotu, že nakupujú sortiment bez chemických dochucovadiel, aróm, farbív a mnohé z nich sú určené aj pre zákazníkov trpiacich alergiou na laktózu.

Zdroj: Pinterest (25.2.2020)

Portfólio ich produktov je naozaj rozmanité a bohaté. Medzi ich novinky patrí káva Hirams, ktorá im do roku 2019 v ich portfóliu chýbala. Ďalej ponúkajú domáce ovocné a bylinné sirupy, ich Domáci Čajíček, horúcu čokoládu, originálny pečený čaj, pyré a rôzne toppingy a posýpky. Môžete ich sledovať aj na instagrame, často tam pridávajú rôzne recepty z ich produktov, aby ste si mohli aj sami doma vyrobiť chutnú domácu pochúťku. Sme  veľmi radi, že aj my ako GoSlovakia sa stávame podporovateľmi tohto super projektu, keďže čoskoro si v našom e - shope budete môcť zakúpiť ich zaujímavé a zdravé produkty. V tomto článku sa s vami rozlúčime videom, ktoré vám výrobu nápojov čo majú život,  ešte viac priblíži.

zdieľaj na
Spracoval: Saška Mišiková
Aktualizované dňa: 8.6.2020
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať