SK SK

Kam na víkend 07.-08. Marec 2020

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Tiež máš ten pocit, že víkend sa neudržateľne blíži? Pamätáš keď si počítal dni koľko krát sa vyspíš a už je to tu? Ak čítaš náš weekend event filter v stredu tak už len dva dni sa vyspíš a je tu víkend... No dobre, víkend príde, ale čo s ním? Portál GoSlovakia ti ponúka množstvo tipov na výlety a hlavne ti pomôže zorientovať sa v stovkách podujatí na celom Slovensku. Každý týždeň vyberáme do nášho prehľadu "Kam na víkend" zopár víkendových tipov. Nezabudni všetky podujatia na goslovakia.sk/podujatia...

Po ťažkom týždni sa treba poriadne odviazať. Kapela Smola a Hrušky vyráža na špeciálne akustické tour 2020 spolu so speváčkou a skladateľkou Mirkou Miškechovou. Kapela zavíta do klubov s repertoárom svojich najväčších hitov i starých skladieb v nových akustických aranžmá. Punkoví romantici a ich hudobní hostia odohrajú viac ako 2-hodinový program a ponúknu opäť jedinečný hudobný zážitok pre svojich fanúšikov už tento piatok v Music a Cafe v Nitre. 

195_yuz4bp7u67.jpg
Trnava v piatok opäť ožije TECHNOm. Chystajú sa dve techno akcie len kúsok od seba. Na Zeleno kríčku už legendárna crew, chalani z  "Idem na Techno" teda PETER SPARKS a PAUL LA POYD sa postarajú o poriadnu nakladačku do skorého rána. Nezabudni v piatok Trnava akcoška TECH YES!. Toto však nebude všetko čo sa v Malom Ríme udeje. Prvá tohtoročná Vyšívačka v priestoroch TEN Klub na Hlavnej ulici ponúkne Drum&Bass náklad ako sa patrí. Je z čoho vyberať...
195_29v9vq8yeo.jpg

Presuňme sa do Piešťan kde v priestoroch Elektrárne Piešťany privezie spoločnosť Virunga poriadnu dávku exotiky. Čerstvé i sušené ovocie tej najvyššej kvality budeš môcť ochutnať už v sobotu. Zastav sa na afrických trhoch, čaká ťa ovocie, koreniny, oriešky a veľa iného.

Gladiátor, táto slovenská formácia je tu už od napamäti a stále sú tu medzi nami... Možno patríš medzi ich fanúšikov aj ty! Ak áno tak v sobotu v Nitre v Music a Cafe od 20:00.

195_nq4uop1cjf.jpg
Košice v sobotu budú žiť v štýle Funky! Poznáš skupinu Delegation? Určite poznáš (klikni na video pod textom). Táto formácia ktorá je azda staršia ako Zdena Studenková pricestovalal na naše malé Slovensko nás trošku rozveseliť. Asi videli výsledky volieb :-). V sobotu v Central Pube zaznejú hity ako, Where is the love,  I want you back, Oh honey a ďalšie.

Vytancovaný? Či už to bol rock, funky, či techno, veríme, že si sa dobre zabavil... Na nedeľu sme vybrali šport a kultúru. V Majcichove sa uskutoční každoročný beh. Nie je to len tak hocijaký beh, ale dokonca Majstrovstvá Slovenska v behu na ceste s účasťou niekoľko stoviek bežcov. 

Viete od ktorého súčastného slovenského umelca dostal do daru obraz aj pápež? Je ním Lukáš Brašeň, alias Luka Brase. Rodák z Oravy, ktorého tvrdá práca môže byť inšpiráciou pre množstvo začínajúcich umelcov. Jeho výstava sa vracia opäť do Bratislavskej galérie Zichy. Diela si môžeš pozrieť až do 18. marca.

195_33r6l3w8qi.jpg
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 4.3.2020
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať