SK SK

Technické otázky, problémy radi vyriešime

(ms)

0 hodnotení
Poskytujeme plnú technickú podporu. Vaša obec či mesto sa po registrácii overuje, tento proces trvá spravidla 45minút a potom môžete zadávať dáta.

Možné riešenia problémov:

1.Nejde sa mi prihlásiť po registrácii.

    Odpoveď 1: Po registrácii musíte vždy potvrdiť link, ktorý Vám bol doručený na email uvedený v registrácii. (Ak Vám email neprišiel, skontrolujte prosím spam)

    Odpoveď 2: Prebieha schvaľovanie údajov a ich priradenie k profilu Vašej obce. Zopakujte prihlásenie neskôr (cca o 30minút).


2. Viem sa prihlásiť, ale po kliknutí na iniciály mám hlásenie Schvaľujeme registráciu.

    Odpoveď 1: Vaša obec nemá doteraz vytvorený profil mesta / obce v systéme. Naši pracovníci Vám ho bezplatne vytvoria z údajov dostupných na Vašich webových stránkach. Táto procedúra môže trvať niekoľko minút až hodín (štandardne do 30minút). Zopakujte prihlásenie neskôr.


3. Zadal som zlé dáta do formulára, alebo ich chcem aktualizovať.

    Odpoveď 1: Ak ste spravili chybu v zadaní údajov, alebo ich chcete aktualizovať, znova otvorte cez email zaslaný formulár alebo sa prihláste cez web stránku a údaje aktualizujte.


4. Systém mi zobrazil chybové hlásenie pri zadávaní údajov: chyba servera, chyba overenia a pod.

    Odpoveď 1: Prebiehala údržba webových stránok a databázy. Všetko bude znova fungovať o chvíľu.


V prípade iného problému, na ktorý sa chcete spýtať, nás prosím kontaktujte na email: antikorona@goslovakia.sk  alebo telefonicky na čísle: +421 904 444 477.

zdieľaj na
Spracoval: (ms)
Aktualizované dňa: 21.3.2020
Zdroj: GoSlovakia


Súvisiace... Napísali o nás

Mohlo by ťa zaujať