SK SK

10 online obchodov, kde si môžete spraviť nákup potravín s dovozom až domov

Saška Mišiková

0 hodnotení
Online nákupy boli pre väčšinu Slovákov ešte stále veľká neznáma. Väčšina z nás si chce potravinu poobzerať, ovoňať..... Ale keďže vonku zúri nákaza koronavírusu a supermarkety, kde stojíme všetci v rade a pomaly si dýchame na nos, sú momentálne to miesto, kde nakaziť sa je bohužiaľ viac ako možné. Preto sme sa rozhodli predstaviť vám pár obchodov, kde si môžete nakúpiť potraviny online v kľude a z bezpečia domova, môžme takto online nakúpiť aj našim seniorom a potraviny im privezú až ku dverám.

1. iTesco

Najvýraznejší zástupca predajcov potravín online je TESCO a jeho internetová verzia. Potraviny vychádzajú v rovnakých cenách ako bežne v dostupných predajniach. Platí sa za dovoz. Obchod potrebuje registráciu a objednávať je v podstate možné kdekoľvek v rámci Slovenska. V ponuke majú rozsiahlu ponuku potravín, čo je výhodou. Je možné tak spraviť jeden nákup so všetkým, čo potrebujete. Viac si prečítajte na stránke www.potravinydomov.itesco.sk , kde si zároveň môžete aj objednať, nezabudnite si prečítať zásady, ktoré museli aj online obchody zrealizovať, aby vám mohli naďalej nosiť potraviny až domov.

Zdroj: tesco (25.3.2020)

2. DOPO potraviny cez internet

Tovar vám doručia kdekoľvek na Slovensku, vy si zvolíte termín doručenia a čas tak, ako vám to vyhovuje. Majú otvorené 24/7, takže nakupovať môžete kedykoľvek a kdekoľvek. Za každú objednávku na Dopo vám prirátajú kredity – Dopáky. Dopáky potom môžete využiť ako zľavu pri nasledujúcich nákupoch podľa vlastného uváženia. Čím viac Dopákov nazbierate, tým väčšiu zľavu z nasledujúceho nákupu môžete získať. Majú viac ako 5 000 produktov rôznych značiek, tovar Vám kuriér doručí až k Vaším dverám. Nemusíte sa preto trápiť s nosením ťažkých tašiek. Za objednávku je možné zaplatiť v hotovosti pri doručení, platobnou kartou online, prevodom na náš účet alebo cez službu PayPal. Viac. na www.dopo.sk .

3. Gazdovia

V spoločnosti Gazdovia.sk sa snažia priniesť zákazníkom to najlepšie čo sa na Slovensku vyrába a pestuje. Po prijatí a spracovaní objednávky vďaka kuriérom dovezú tovar z farmy až priamo k vám domov. Rozvoz zastrešujú po celom Slovensku. Ide im hlavne o dodanie produktov z vidieka a iných malých miest do veľkomiest, kde sa s domácími kvalitnými potravinami stretávame málokde. U nich sa vám nemôže stať, že tovar,ktorý ste si objednali im stál na sklade týždeň alebo aj dlhšie. Ich  tovar ide z farmy priamo k Vám domov. Viac na www.gazdovia.sk .

4. Fitmarket

Fitmarket ponúka široký sortiment kvalitných výrobkov, ovocia a zeleniny. V rámci Bratislavy tovar doručia do 48 hodín, zatiaľ čo mimo Bratislavu do 68 hodín s využitím externého kuriéra. Pri objednávke nad 40 eur je doprava zadarmo. Viac na www.fitmarket.sk .

5. Babičkina záhrada

Je  bioobchod, ktorý sa stará o Vaše zdravie. Nájdete tu bio a prírodnú kozmetiku, kvalitné bio produkty. Obchod plný zdravej výživy a eko drogérie. Ako napríklad  bioprodukty a raw ,bezlepkové výrobky, sypané čaje a zdravé kávy, sušené plody a sladkosti , bylinky, mastičky, tinktúry a sirupy, zelené potraviny, koreniny, semená, nakličovanie, múky, vločky, krupice, prírodná kozmetika a ekodrogéria. Viac na www.babickinazahrada.sk .

6. Freshbox

Služba Freshbox umožňuje už aj fyzickým osobám objednať si čokoľvek zo sortimentu známej spoločnosti Zeleninári priamo do domácností.Chutná zelenina, čerstvé ovocie a rôzne ostatné produkty najvyššej kvality, profesionálny prístup a rozvoz priamo domov. Minimálna hodnota objednávky je 100 € a doprava je zadarmo. Tovar je doručený až k dverám, aj v prípade, že niekto býva na 10-tom poschodí a nemá výťah. Granatovanie doručenia je do 24 hodín. Viac na www.freshbox.sk .

7. Svet debničiek

Je farmársky trh, ktorý si užijete z pohodlia svojho domova. Vyberať môžete z viac ako 1 tisíc produktov (farmárskych potravín online) od slovenských farmárov a dodávateľov. Stačí si len vybrať alebo zložiť debničku a my Vám všetko privezieme domov. Viac na www.svetdebniciek.sk 

8. iKLAS

iKLAS.sk ej predajcom rôznych druhov potravín, nápojov, trvanlivých balení, ale aj sortimentu pre deti a zvieratá. Je však obchodom s dovozom výhradne v rámci Košíc. Minimálna hodnota objednávky je 15 eur, doprava v takomto prípade stojí 4,99 eur a závisí aj od času doručenia.

9. eDELIA

Služba dovozu potravín je prístupná len pre Bratislavu. Hoci overenie adresy je možné aj pre obce Bernolákovo, Veľký Biel, Senec, Zlaté Klasy a pod, tam zatiaľ doručenie nefunguje. Stačí si vybrať z ponuky produktov, telefonicky kontaktovať predajcov a nadiktovať im vybrané položky. Nákup vám doručia na nasledujúci deň zadarmo.

10. Lunys

Tovar zavážajú  v rámci celého Slovenska, spolupracujú s poprednými dodávateľmi z celej Európy a pre svojich zákazníkov sú dostupní NON-STOP. Je potrebné sa registrovať prostredníctvom ich call centier a po registrácii získate prístup do eshopu. Minimálna hodnota objednávky je 30 eur a za dopravu sa neplatí. Tovar Vám dovezú nasledujúci deň, okrem nedele, môžete si ho prebrať len v rúšku a rukaviciach a platiť bezkontaktne. Viac na www.lunys.sk .

Váš tím GoSlovakia

zdieľaj na
Spracoval: Saška Mišiková
Aktualizované dňa: 25.3.2020
Zdroj: GoSlovakia


Súvisiace... Napísali o nás

Mohlo by ťa zaujať