HU HU
0 hodnotenia
A község központi zónájához közeli elkerített terület kínál lehetőséget a fiatalok és a felnőttek mozgására, erősítésére.

Képzési terület

A község központi zónájához közeli elkerített terület kínál lehetőséget a fiatalok és a felnőttek mozgására, erősítésére.

Az edzőterület olyan hely, amely fizikai aktivitásra, edzésre és sporttevékenységekre van fenntartva. Ezt a létesítményt úgy tervezték, hogy az emberek erősítsék az izmokat, javítsák a fittséget és fenntartsák az egészséges életmódot. Ezek a területek parkokban, sportkomplexumokban vagy fitneszközpontokban helyezkedhetnek el. Az edzőlétesítmények tipikus felszerelései közé tartoznak a kültéri edzőgépek, az edzőállványok, a vízszintes rudak, a futópadok és a nyújtóhelyek. Ezek a terek a nyilvánosság számára szabadon hozzáférhetőek és ingyenesen használhatók. Az edzőtermek fontos szerepet játszanak az aktív életmód népszerűsítésében és a testi egészség javításában. Minden korosztálynak és edzettségi szintnek megfelelőek. Emellett gyakran találkozóhelyként és közösségként is szolgálnak, ahol az emberek az egészség és a testmozgás iránti közös érdekeik mentén találkozhatnak.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben


Alkalmas: Idősek, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz
Frissítve: 10.9.2023
Forrás: GoSlovakia

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Képzési terület
obec
Žlkovce
Vidék: Trnavský
Időszak: Hlohovec
Vidék: Trnavsko, A mi kistérségünk
 48.458274, 17.716483

obec
Žlkovce

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események