HU HU

Pincészet Durdovanský Dušan

0 hodnotenia
Dušan Durdovanský családi pincészete Vinosady faluban található, amely a Kis-Kárpátok lábánál fekszik Pezinok és Modra híres bortermelő városai között.

Pincészet Durdovanský Dušan

Dušan Durdovanský családi pincészete Vinosady faluban található, amely a Kis-Kárpátok lábánál fekszik Pezinok és Modra híres bortermelő városai között.

A Dušan Durdovanský 1990 óta foglalkozik szakmailag a borral . A bor előállítása a szőlőtermesztőktől vásárolt szőlő gondos feldolgozásán alapul. A bortermelésben megpróbáljuk kombinálni a modern termelést a hagyományosval. Az eredmény kiváló minőségű borok, elfogadható áron.

A bor filozófiája a Dušan Durdovanského minőségi fajtaborok és különleges tulajdonságokkal rendelkező minőségi borok előállításán alapul. A szőlőt, amelyből a bortermelés származik, Malokarpatska szőlőtermő régióban termesztik. A pincészet gyártása olyan fehérborfajtákra összpontosít, mint: Veltlin Green, Müller Thurgau, Riesling Vlašský, Riesling Rhine, Devín, Pinot Noir, vörösborok találhatók az Alibernet, Frankovka kék, Svätovavrinecké, Cabernet Sauvignon és Duna pincékben.

A borok kiválasztott éttermi kínálatot kínálnak, és bármelyik borkedvelő is megvásárolhatja őket. A minőség garanciája a szlovákiai és külföldi kiállításokon elnyert díjak száma is.


Jelentős díjakat kapott a Cabernet sauvignon 2006 ékszere - nevezetesen a pezinoki borpiacok aranyérme, a Mezőgazdasági és Élelmezési Bizottság díja, a Vinobranie 2007 Pezinok borkiállítás ezüstérme és Bécsben az aranyérem. Duna fajta.

Pincészetünk borának tippje a Cabernet sauvignon , a Veltlínské zelené és a Rulandské biele. Az ügyfelek kérésére borkóstolás közben kínálunk helyet a létesítményünk pincéiben vagy a Kőpince helyiségeiben.

Üres címkéket kínálunk azzal a lehetőséggel, hogy különféle ünnepi alkalmakkor újranyomtathassák a dedikációt, vagy céges logókat, amelyeket felajánlhat üzleti partnereinek.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 15.6.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 33 777 72 78 / +421 903 433 110
honlap: durdovansky.sk
Pincészet Durdovanský Dušan
Školská 21
902 01  Vinosady
Vidék: Bratislavský
Időszak: Pezinok
Vidék: Trnavsko
 48.309917, 17.290666

Školská 21
902 01  Vinosady

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események