HU HU

(ds)

0 hodnotenia
A Šintavan pincészet helyiségei nyitottak az Ön számára! Meg akar állni egy baráti társasággal vagy kollégával egy esti kóstolóra? Telephelyeink rendelkezésre állnak és készen állnak a szőlőültetvények ízlésének bemutatására! Csak annyit kell tennie, hogy előre megrendel. Rendszeresen részt veszünk nagyobb regionális vagy külföldi kiállításokon, kóstolókon és versenyeken. Sok szüreti borunk éremdíjas nyertese.

A Šintavan pincészet történetét már régen elkezdték írni. Természetesen folytatja a szőlőtermesztés hagyományát ebben a régióban, és ugyanakkor egyedülálló helyszínre, a terrárium jellemzőire és az őszinte munkára épít. Maga a Šintavan s.r.o. társaság 1996-ban jött létre az eredeti mezőgazdasági szövetkezet alapjain, amely addig a termesztés és a termelés teljes folyamatát irányította.

A szőlőtermesztés és a bortermelés olyan folyamat, amely folyamatos fejlesztést és innovációt igényel. Minden évben, legyen szó vágásról, kezelésről, feldolgozásról, iszapeltávolításról, palackozásról, minden egyes lépésről az első korongtól a teljes pohárig, mindenhol gondolkodunk egy előrelépésről, és megpróbálunk javítani, ill. reagálni a jelenlegi körülményekre - legyen szó meteorológiai, gazdasági, versenyképességi stb. Cégünk jelenleg szőlőültetvényeket kezel, összesen 90 hektáron.

oszd meg
Spracoval: (ds)
Frissítve: 9.6.2021
Forrás: Šintavan


Lehet, hogy érdekel