HU HU

Pincészet JANOUŠEK & POLÁK

0 hodnotenia
A márkájú borok a leghíresebb szlovák szállodákban, éttermekben és a legjobb borüzletekben találhatók. Kiváló minőséget és a vendégek elégedettségét garantálják.

Pincészet JANOUŠEK & POLÁK

A márkájú borok a leghíresebb szlovák szállodákban, éttermekben és a legjobb borüzletekben találhatók. Kiváló minőséget és a vendégek elégedettségét garantálják.

A társaságot Polák Mário kapitány irányítja a borutakon. Ma Juraj Somorovský fiatal pincemesternek hüvelykujja alatt gyártás folyik, Branislav Valjent pedig az értékesítésért és a disztribúcióért felel.

A JANOUŠEK & POLÁK borvállalatot 2006-ban alapította Ing. Ügyvezető. Polák Mário és borász Ing. Roman Janousek. Az előállításuk során előállított borok azonnal a szlovák elit közé kerültek, és az ínyencek szuperlatívuszokban fejezik ki magukat róluk. A legmodernebb technológia, szakértelem és borérzet garantálja a legjobb minőségű borokat. Bizonyos hagyományokkal és hírnévvel rendelkező közepes méretű borászatként fő célunk nem a terjeszkedés, hanem az, hogy minden szlovák számára minőségi szlovák bort biztosítsunk. A minőségre összpontosítottunk már számos hazai és külföldi verseny 646 díjában megmutatkozott. Szintén minden évben borainkat jelölték a Nemzeti Borszalonba, és többször is bajnoknak nyilvánították.

2015-ben a borász Ing. Juraj Somorovský, aki sok éves tapasztalattal rendelkezik a bor iránt, és nagyon szereti a mesterségét. Braňo Valjent-nel együtt céltudatos, dolgozó és sikeres csapatot alkotnak, akik készek megmutatni, hogy Szlovákiában jó és minőségi bor is készülhet saját termesztésű alapanyagokból.1. J&P fotó 2015-03Pezinokon az évek során létrehoztunk egy ismert és népszerű szlovák bor márkát, amelyet igyekszünk megszólítani a jó bor minden rajongójának. Jelenleg évente mintegy hatvanezer litert állítunk elő, ami körülbelül 90 ezer palack borunk. Bemutatjuk őket a Kis-Kárpátok Borút eseményein, előadásokat készítünk a forgalmazóknak, a HoReCa szegmensnek, de a vállalatok és a nyilvánosság számára is. Bizonyos mértékben korlátoz minket az a tény, hogy termelő és tároló létesítményeink továbbra is elsősorban működőképesek. De a tervekben már születik egy borászat, amelynek gyártási része, bemutató terei és saját üzlete van.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky, angol

Alkalmas: Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 15.6.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 903 460 343
Pincészet JANOUŠEK & POLÁK
Bratislavská 79
902 01  Pezinok
Vidék: Bratislavský
Időszak: Pezinok
Vidék: Trnavsko
 48.280389, 17.261416

Bratislavská 79
902 01  Pezinok

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események