HU HU

VINS WINERY pincészet

0 hodnotenia
Fiatal, dinamikusan fejlődő pincészet vagyunk, amelynek székhelye Vinosady falu, a Kis-Kárpátok lábánál található.

VINS WINERY pincészet

Fiatal, dinamikusan fejlődő pincészet vagyunk, amelynek székhelye Vinosady falu, a Kis-Kárpátok lábánál található.

Első találkozásom a borral még gyermekkoromban volt, amikor kisfiúként szőlőt szedegettem a szőlőben, amelyet nagyszüleim műveltek nagyanyámnak köszönhetően, aki test és lélek volt a szövetkezetben. A bor akkoriban minden házban volt, és nem volt szokatlan, de akkor természetesen még nem is sejtettem, hogy idővel a szőlő és a bor lesz a nagy szerelmem és kenyérkeresőm ...

Az első boraim 2007-ben láttak napvilágot, amikor az első 7000 palackot előállították, és a minőségi borok készítésének vágya fokozatosan valósággá vált. A természetes fejlődésnek köszönhetően az éves termelés a mai 50 000 palackra nőtt. A választék kizárólag olyan oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel ellátott borokból áll, amelyek olyan fajtákból készülnek, mint: fehér Pinot Gris ,rizling, Devin, Chardonnay, Sauvignon vagy a Duna vörösborai, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon és hasonlók.

A legmagasabb minőségű szőlőből készítünk borokat, és borász partnereinkkel együtt felügyeljük az alapanyag minőségét, amely a minőségi borok előállításának alapja. A borok készítésekor igyekszünk fenntartani az összhangot, az aromák és ízek tisztaságát, hogy a borok minél jobban elismerjék fajtájú jellegüket. A szőlőfeldolgozás és a bortermelés a legújabb technológiával történik, és a vörösborok előállításának egy részét évente fahordókban érlelik.

Boraink számos fontos díjat nyertek olyan külföldi versenyeken, mint a Vinalies internationales Paris, a Pinot Gris du Monde FR, a Charonnay du Monde FR, a Mondial du Rosé Cannes FR, a brüsszeli világkongresszus, a Bacchus Madrid, a Sauvignon Forum CZ, az AWC Wiena, a Finger Lakes International Borverseny USA és Terravino Izrael.

Minden évben vezető pozíciókat foglalunk el a hazai versenyeken is, ahol érdemes megemlíteni a Nemzeti Borszalon kettős győzelmét a Devín fajtából származó fehér száraz borok kategóriában 2010-ben és 2012-ben. Nagyra értékeljük az egyes díjakat, és jelezzük számunkra, hogy jól és felelősségteljesen végezzük a munkánkat.

A VINS WINERY pincészet vezetett és ellenőrizetlen borkóstolókat szervez saját kóstolójában. Ha érdekli a borkóstoló, vegye fel velünk a kapcsolatot a +421 907 876 876 telefonszámon, vagy e-mailben: info@vinswinery.sk .

Ne felejtse el elküldeni nekünk telefonos elérhetőségét, létszámát vagy a kívánt kóstolási dátumot. Ezen javaslat alapján tájékoztatjuk Önt a kóstolás lehetőségeiről a telephelyünkön vagy az Ön által kijelölt helyen.

Kóstolótermünk befogadóképessége 35 fő.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 21.3.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 907 876 876
honlap: vinswinery.sk
VINS WINERY pincészet
Školská 53
902 01  Vinosady
Vidék: Bratislavský
Időszak: Pezinok
Vidék: Trnavsko
 48.310313, 17.292381

Školská 53
902 01  Vinosady

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események