HU HU
0 hodnotenia
Sport
A TJ Družstevník Siladice futballklub területe a falu déli szélén található. A komplexumban két létesítményekkel felszerelt futballpálya, egy petanque pálya, egy gyerek- és egy mozgáspálya található.

Labdarúgó komplexum

A TJ Družstevník Siladice futballklub területe a falu déli szélén található. A komplexumban két létesítményekkel felszerelt futballpálya, egy petanque pálya, egy gyerek- és egy mozgáspálya található.

A futballpálya focizásra, futballmérkőzések és edzések szervezésére szolgáló hely. Ezek a campusok különböző méretűek és szabványúak lehetnek, a helytől és a céltól függően. Az alábbiakban a futballpálya alapvető részei láthatók:

Főpálya: Ez a fő terület, ahol magát a futballmérkőzést játsszák. A főpálya általában füves felületű, de lehet műfüves is. A pályán meg vannak jelölve a futballvonalak, beleértve a büntetőterületet, a középvonalat és a kezdőpontokat. A pálya közepén van egy kapu.

Lelátók: A futballpályán lehetnek lelátók vagy ülőhelyek a nézők számára. Ezek a lelátók helyet biztosítanak a nézőknek, ahol megtekinthetik a meccseket és szurkolhatnak csapataiknak.

Öltözők és raktárhelyiségek: Általában vannak öltözők és tároló helyiségek a játékosok, edzők és játékvezetők számára felszerelések, ruházat és egyéb szükséges tárgyak tárolására.

Játékvezetői lelátó: A futballpályán van egy lelátó a játékvezetők számára, ahonnan a játékvezetők irányítják a mérkőzést és értékelik a pályán kialakult helyzeteket.

Parkolás: A nézők és a mérkőzés résztvevői számára parkoló állhat rendelkezésre.

Menza és illemhelyek: A futballpályákon gyakran található étkezde vagy büfé, ahol a nézők frissítőket vásárolhatnak, illetve illemhelyek szolgálják a látogatók kényelmét.

Világítás: Egyes futballpályákon olyan világítás van, amely lehetővé teszi a mérkőzések éjszakai lebonyolítását.

A futballpályák fontos helyszínek a futballklubok és közösségek számára, ahol mérkőzések, edzések és rendezvények zajlanak, és ahol a sportág szurkolói és támogatói találkoznak.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben


Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz
Frissítve: 7.9.2023
Forrás: Obec Siladice

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Labdarúgó komplexum
Obec
Siladice
Vidék: Trnavský
Időszak: Hlohovec
Vidék: Trnavsko
 48.3550085, 17.7433276

Tengerszint feletti magasság: 134 m

Obec
Siladice

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események