HU HU
0 hodnotenia
Gyerekeknek A családnak Pihenjen Tegyük együtt viccesé
A festői Oravská Lesná falu számos látnivalóval és műemlékkel büszkélkedhet. Bár a leghidegebb faluról beszélünk, itt nyáron is lehet szórakozni. A természet ölén, a fák között található a Funny park nevű vidámpark. Ez egy olyan szórakozóhely, ahol nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is jól érzik magukat.

Vicces park

A festői Oravská Lesná falu számos látnivalóval és műemlékkel büszkélkedhet. Bár a leghidegebb faluról beszélünk, itt nyáron is lehet szórakozni. A természet ölén, a fák között található a Funny park nevű vidámpark. Ez egy olyan szórakozóhely, ahol nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is jól érzik magukat.

Oravská Lesná vicces parkja az Oravská Lesná vasút és az ORAVA SNOW téli üdülőhely közelében épült. Rajtad múlik, hogy élvezed-e a kalandot vagy kikapcsolódni. A területen személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen az egyes akadályok helyes kezelésében. A park négy nagyobb egységre tagolódik: manóakadályok, trambulin, mókusugrás és erdei hinta.

Mókusugrás - közvetlenül a bejáratnál láthatja. Nagyobb gyerekeknek és 20-120 kg súlyú felnőtteknek készült. Az ügyfél hegymászó hevedert vesz fel, és egész idő alatt biztonságban van. Az Ön feladata az lesz, hogy felmásszon a tüskékre a 12 méteres magasságban található fa rámpán. Ezen a magasságon meg kell tennie egy lépést az ismeretlenbe.

Erdei hinta - 17,5 méter magas. A személyzet segít felvenni a mászóhámot, csörlővel felemelni 16 méter magasra és elengedni. Felnőtteknek és gyerekeknek 20 kg-tól 120 kg-ig használható. Egy hintához egy-két embert rögzíthet.

Trambulin - nem egy közönséges trambulinról beszélünk. Felfújt gumilemezből készült, körülötte kellő ütési felülettel ellátott trambulin, amely minden korosztály számára alkalmas. Az újdonság egy kisebb, vízbázisú trambulin 3 éves korig.

Elf akadályok - 12 különböző akadályból álló készlet, amely segíti a gyermekek motorikus készségeinek és fittségének fejlesztését. A gyerekek áthaladnak olyan akadályokon, mint a Vad folyó, a Mocsár, a Panama-hidak, az Oroszlánkörök és még sok más. 4-12 éves (de maximum 50 kg-os) gyermekek számára készült. A biztonsági hálók elkapják az akadályról leeső gyermeket

A Funny park szívében található egy kis kávézó tágas terasszal, ahonnan jó kilátás nyílik a parkban zajló eseményekre és a gyerekek vidámságára. Az étlapon olyan harapnivalók szerepelnek, mint a sütemények és a bagettek. Popsics és fagylalt is kapható. A kávézóban különféle italok széles választékát kínálják, a klasszikus üdítőktől és söröktől a nyári limonádékon át szezonális italokon át a TRIESTE olasz márka kiváló minőségű teáiig, csokoládéiig és kávéiig.

Egész napos jegyet vásárolnak a parkba. Az ár tartalmazza az elf akadályokat + trambulint. A mókusugró és az erdei hinta külön vásárolható meg. A jegy megvásárlása a kávézóban, a jegypénztárban történik. A Funny park szezonálisan, júniustól augusztus végéig tart nyitva, minden nap 9 és 19 óra között. Hétvégén és minden szerdán a Happy Monkeys animátorai szórakoznak a gyerekekkel.

Rajtad múlik, hogy hányszor és milyen attrakciókat próbálsz ki a vidámparkban. A Funny park egy olyan hely, ahol mindenki találhat magának valamit.

További információ

Szállítási lehetőségek: Biciklivel, Autom, Karavanom
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, cseh, angol

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Nyári
Frissítve: 15.11.2023
Forrás: funnypark
internetová stránka

Nyitvatartási idő

Az időjárás

július - augusztus
hétfő - vasárnap:
09:00 - 19:00


Kapcsolatba lépni

Telefon: 0903 733 984
honlap: funnypark.sk/
Vicces park
Funny park Oravská Lesná
Tanečník
02957  Oravská Lesná
Vidék: Žilinský
Időszak: Námestovo
Vidék: Árva
 49.3857078, 19.1639221

Tengerszint feletti magasság: 820 m

Funny park Oravská Lesná
Tanečník
02957  Oravská Lesná

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események