HU HU
0 hodnotenia
Egy innovatív butik hostel Kassa központjában magas szintű szállást kínál, de még mindig elfogadható áron.

Fő 100

Egy innovatív butik hostel Kassa központjában magas szintű szállást kínál, de még mindig elfogadható áron.

Közvetlenül a történelmi városközpont sétálóövezetében található, a vásárlási, kulturális és szórakozási lehetőségek közvetlen közelében.

Kivételes szállónk egy történelmi, teljesen felújított épületben található, magas mennyezettel, gyönyörű boltozatokkal, fapadlóval, ahol a kortárs design részletei megfelelnek az eredetinek. Ahol egy fedél alatt a múlt szépsége elevenedik meg a lehetőségekkel teli jelen pillanatban. És minden tökéletesen összeillik.

Ezen kívül egy elegáns bisztró is rendelkezésre áll, ahol megkóstolhatja az olasz tésztát, amelyet hagyományos recept alapján készítünk saját termelésből, szezonális különlegességekből vagy első osztályú borokból.

Nyári kertünk olajfákkal és pálmafákkal valóra vált álom szélességi körünkön, ahol ellazulhat a pihenés és élvezheti a jelen pillanatát…

Gyere és hagyd magad elragadtatni Kassa és a szálló egyedülálló hangulatával!

A HLAVNÁ 100 bisztró egyedi koncepciójában nemcsak az olasz specialitások iránti szenvedélyünkkel ismerkedhet meg, hanem a világ minden tájáról származó kulináris gyöngyszemeket is felfedez ...

Kiválaszthat egy nagy asztalt, és beszélhet a vendégeinkkel, vagy leülhet egy kisebb asztalhoz, és élvezheti a minőségi ételeket a magánéletben.

Első osztályú exkluzív itallistát is kínálunk.

Kényeztesse magát kellemes pillanatokkal zöld oázisunkban olajfák és pálmafák között.

Frissítve: 1.10.2021
Forrás: Hlavna 100

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Fő 100
Košice
Vidék: Košický
Időszak: Košice I
Vidék: Abov
 48.72493958, 21.25585036

Košice

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események